Gemeente Delft

Muziek in de Wijk brengt: 'Parels uit de Wijk'

Op zaterdag 21 april brengt Muziek in de Wijk een uniek programma onder de noemer Parels uit de Wijk. Tussen 13.00 en 17.00 uur worden op drie verschillende podia de muzikale talenten uit de Buitenhof getoond.

Belangstellenden kunnen de hele middag genieten en zelf deelnemen aan verschillende workshops. Liefhebbers en beoefenaars van Afrikaanse muziek kunnen op het Verdiplein hun hart ophalen. Nyama, muziek en dans verzorgt samen met Studio 2GZ optredens en workshops aan het Verdiplein. In Woonzorgcentrum Die Buytenweye aan de Chopinlaan, treedt de Turkse dansgroep Toycular op. Ook is hier het Tiener gitaarensemble en het Tiener fluitensemble van De VAK, centrum voor de kunsten te horen. Bij jongerencentrum The Culture aan de Mozartlaan is een PopPodium van VAK popbands onder andere Malick N'Diaye Rose en ISH.

Parels in de wijk is de tweede serie van optredens in het kader van Muziek in de Wijk, onderdeel van het gemeentelijk cultuur programma Kunst in de Wijken. Er volgen nog twee zaterdagen met muzikale optredens: op 2 juni vindt de Buitenmarathon plaats, waarbij diverse optredens buiten plaatsvinden. En op 7 juli is de slotmanifestatie in een tent tussen de Debussyflat en de Lisztflat.

Noot voor de redactie: (

Gemeente Delft