TROS

Hilversum, 18-04-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 21 april
Radio 2 - 16.00 uur

VAN DIK HOUT EN RE-PLAY IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 21 april ontvangen we in TROS MUZIEKCAFE de volgende artiesten:

VAN DIK HOUT. Hoe zelfvernieuwend en veelzijdig Van Dik Hout is, bewijst de groep meer dan ooit met de release van haar gloednieuwe cd 'Alles Waar Ik Nooit Aan Begon'. Het is een echte ouderwetse Van Dik Hout-plaat geworden, met sterke melodieën en rake teksten. 'Alles Waar Ik Nooit Aan Begon' laat de liefhebber genieten van dat typische eigen geluid dat Van Dik Hout zo uniek maakt. De band heeft de nummers stuk voor stuk live ingespeeld.

DANA WINNER is een van Vlaanderens populairste zangeressen. Zij draait dan ook al jaren in de top mee. Wij kennen haar het beste van het nummer 'Westenwind'. Deze maand kwam haar nieuwe album 'Platinum' uit en dat is meteen ook de titel van haar theatertoernee door Nederland, Belgie en Duitsland.

DENNIS. In 2006 werd zangeres Dennis uit een grote stapel inzendingen gevist via de TMF Kweekvijver. Enkele weken later was daar haar eerste single 'No Can Do', welke kon rekenen op enthousiaste reacties. Nu is haar debuutalbum uit: 'Her Name Is Dennis'.

RE-PLAY. De vier heren van Re-Play brengen naar aanleiding van hun theatertour een nieuw album uit. In de theatertour staan hits uit de jaren vijftig, zestig en zeventig centraal. Ook zingt de Rotterdamse formatie voor het eerst een hele plaat vol in het Engels. Het nieuwe album heet 'Dancing The Night Away'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Presentatie: Daniël Dekker.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl