Recordpoging akoestisch optreden voor goed doel


Live rockabilly en rock-'&-roll voor een jukebox voor verpleeghuis Madelaine in Boxmeer

MILL, 20070405 -- De originele fifties formatie de Eightball Boppers gaat op zaterdag 21 april 2007 zo veel mogelijk akoestische optredens op 1 dag verzorgen. Hiermee wil men de nieuwe CD die op zaterdag 28 april gepresenteerd wordt promoten, maar ook willen de rockers geld inzamelen voor Madelaine in Boxmeer. Dit om een jukebox te kunnen kopen voor in dit verpleeghuis.

Hebt u een feestje op 21 april? Lijkt het u leuk de Eightball Boppers op deze dag live en akoestisch te horen in uw winkel, café, zaal, restaurant, snackbar of woonkamer? Laat het dan de Eightball Boppers weten en wellicht kan men ook uw adres op zaterdag 21 april vanaf 12.00 uur opnemen in het tourschema. "We richten ons met deze recordpoging uiteraard op de directe regio," aldus de heren rockers. "Dat is het land van Cuijk en regio Uden, want verder weg gaat te veel reistijd kosten en betekend minder optredens." De Boppers verwachten deze middag, avond en nacht zeker 15 optredens te kunnen doen.

De Eightball Boppers komen gratis minimaal 3 nummers akoestisch (of licht versterkt) spelen. "Maar we hopen wel op een bijdrage voor het goede doel wat we aan deze recordpoging hebben verbonden." Een van de bandleden werkt bij verpleeghuis Madelaine en liet weten dat ze daar graag een CD jukebox zouden hebben in de bezoekersruimte. "Een jukebox past natuurlijk helemaal bij onze muziek en uitstraling dus daar gaan we voor." Of ze voldoende geld bij elkaar kunnen spelen om een dergelijk apparaat te kopen is niet zeker, maar alles wat ze ophalen gaat in ieder geval naar Madelaine als eerste aanzet.

Wilt u ook dat de Eightball Boppers zaterdag 21 april bij u langs komen? Laat dit dan weten via info@8bb.nl of telefonisch via 06-10838612. Op de website www.8bb.nl is ook meer informatie te vinden over deze recordpoging en over de CD presentatie op zaterdag 28 april in Fitland Mill. Die avond overigens ook optredens van Hank the Knife and the Jets en een tribute to Johnny Cash. Kaartjes a 5 euro zijn verkrijgbaar via de site, het genoemde e-mail adres en telefoonnummer en bij de diverse voorverkoopadressen.





Mosstime media en tekstservice