Iedereen is welkom op de ZorgSaam Familiedag


APELDOORN, 20070406 -- Op zaterdag 21 april 2007 is de ZorgSaam Familiedag, van 13.30 tot 17.00 uur aan de Zwolseweg 290 in Apeldoorn. ZorgSaam heeft activiteiten en informatie voor jong tot oud. Schminken, verzekeringen, pruiken, verhuizen, themakisten voor verjaardagen en vakanties; en dat is nog maar een greep uit het geheel. De hele middag zijn er gratis gezondheidschecks, gehoortests en ogentests. Bezoekers kunnen kosteloos kennis maken met de stoelmassage, de massagestoel en de lekkere diepvriesmaaltijden. En uiteraard nog veel meer. Tussen 13.30 en 17.00 uur aan de Zwolseweg 290 in Apeldoorn.

Ieder jaar is er een inloopdag bij ZorgSaam. Tijdens deze dag kan iedereen komen kijken bij ZorgSaam. Ook de samenwerkingspartners krijgen de gelegenheid om zich te presenteren. Daarnaast kunnen bezoekers profiteren van speciale aanbiedingen, meedoen aan activiteiten en de maaltijden proeven.

Dit jaar staat de inloopdag in het teken van het gezin. Hiermee wil ZorgSaam laten zien dat zij een organisatie is voor iedereen, voor jong en oud. De diensten en producten zijn aantrekkelijk voor een breed publiek:
* Gemak, in de vorm van tuin- en woningonderhoud, kidskist, SIMpc, maaltijden aan huis, wasservice, verhuisservice en klussendienst.
* Voordeel, bij energie, telefonie, verzekeringen en financiële diensten, diverse kortingsregelingen voor leden.
* Ondersteuning, bij administratie, belastingformulieren invullen, mantelzorgondersteuning en meer.
* Langer zelfstandig wonen; hulpmiddelen, vervoer, boodschappenservice, aan-huisdiensten, personenalarmering, thuiszorg en huishoudelijke hulp.
* Handige hulpmiddelen, hometrainers, kraamcadeautjes uit de winkel (met korting), scootmobiels, rollators.
* Cursussen voor jong en oud; kinderyoga, tieneryoga, weerbaarheidstrainingen, themabijeenkomsten rond opvoeding, mediteren, omgaan met je mobieltje, Nordic walking, Qi Gong en Tai Chi.
* Zorg voor gezondheid; overgangsconsulente, diverse sportactiviteiten, complementaire geneeskunde, acupunctuur, voetreflexologie, osteoporosescan, health check, rijbewijskeuringen, gehoortest.
* Welzijn; beauty arrangementen, manicure, kleur- en make-up advies, massages, massagestoel, vakanties met en zonder extra begeleiding.

Iedereen die meer wil weten is 21 april 2007 welkom tussen 13.30 en 17.00 uur aan de Zwolseweg 290 in Apeldoorn.