Schatten uit de zee op 59e Haagse Mineralen en Fossielenbeurs


Op 21 en 22 april in de evenementenhal De Uithof te Den Haag

DEN HAAG, 20070413 -- Tijdens de 59e Haagse Mineralen en Fossielen beurs op 21 en 22 april in de evenementenhal De Uithof te Den Haag, is er tevens een unieke verzameling te zien, bestaande uit schatten uit de zee, zeeschelpen, fossiele schelpen en landslakbehuizingen. Er is een tentoonstelling en daarnaast een doorlopende beeldpresentatie. Uitgebreide informatie over herkomst en verschijningsvormen geeft de exposant, heer D. Stam. Na deze tentoonstelling kan de bezoeker op de beurs ook schelpen kopen, met de originele documentatie erbij. Er is informatie beschikbaar, over verzamelen, documenteren en over literatuur.

Deze voorjaarsbeurs biedt een unieke variëteit aan standhouders, met een schitterend aanbod aan mineralen. Deze standhouders zijn afkomstig uit Europa, maar ook uit uit Afrika, Rusland, China en uit Zuid-Amerika. Er zijn mineralen en fossielen te koop,maar ook toebehoren voor het bewerken conserveren en uitstallen van uw mineralen en fossielen. Voor liefhebbers van sieraden en sieraden maken is deze beurs een bezoek meer dan waard.

Mensen met interesse in heilzame werkingen van mineralen zullen voor hun zoektocht naar die ene mineraal of steen zeker worden beloond.

Ook kinderen zijn van harte welkom. Onder begeleiding slijpen de kleintjes een steentje. De jeugdclub legt graag aan bezoekers uit wat haar maandelijkse activiteiten zijn en welke excursie er op stapel staat.





vereniging NLC