Digitale Gemeente Houten

Smartlappenfestival kent een bomvol programma !

dinsdag 10 april 2007 - Bron: Jan-Peter Geertman

HOUTEN - Het Houtense Smartlappenfestival "De Engel zingt met een lach en een traan !" dat op 21 april in restaurant De Engel zal worden gehouden, kent inmiddels een bijna bomvol programma met maar liefst 10 deelnemers.

De jubilerende Bende van Wagter komt haar titel van vorig jaar verdedigen, evenals Patrica uit Zeist, die vorig jaar de publieksprijs kreeg. Maar ook het Nieuwegeinse Duo Penotti heeft zich weer gemeld. Zanger Gert Westerveld heeft weer een prachtig lied ingestudeerd. Ook de Schalkwijkse zanger Tonny Wagemaker heeft aangekondigd weer van de partij te zijn evenals het Nieuwegeinse Duo Martin & Karien. Maar ook deelnemers van het eerste jaar zijn erbij: De Grannies

Nieuw zijn de groep Spons uit Nieuwegein, zanger Ron Werntley en een Houtense groep onder de naam de Tranentrekkers.

Natuurlijk wordt de hele avond weer gezellig aan elkaar gepraat en gezongen door entertainer Rooie Arie uit Nieuwegein.

Wie nog overweegt om mee te doen moet er snel bij zijn, want het maximale aantal deelnemers is 12.

In de sfeervolle Champagnezaal van Restaurant de Engel wordt die avond wederom het podium klaargezet voor de amateur-artiesten en natuurlijk weer gezellig en sfeervol aangekleed. Toegangskaarten à 7,50 zijn in de voorverkoop te koop op onderstaande adressen en via de website. Aan de zaal worden ook kaarten verkocht. De prijs is dan 10,00 per persoon. De zaal gaat open om 19.30 uur en het zal zeker tot in de kleine uurtjes gezellig blijven in De Engel.

De slotact van deze avond is al eerder aangekondigd, maar zeker de moeite waard om hier te vermelden. De groep TULIPZ, bekend van de X-factor zal een optreden verzorgen, terwijl de jury in beraad gaat.

Nu kan een evenement als dit niet zonder vrijwilligers en ook die worden gevraagd zich te melden voor allerhande klusjes in de voorbereiding naar dit festival als op de avond zelf.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).