Mojo Concerts

The Scissor Sisters in Amsterdam

Het zal je maar gebeuren: tijdens een live radioprogramma waarin het draait om je nieuwe album belt een hoogzwangere fan op die ten overstaan van jou en de rest van de luisteraars live haar baby ter wereld wil brengen. Een overtrokken broodje Aap verhaal? Niet voor Scissor Sisters, want het overkwam de New Yorkse band afgelopen september tijdens een Radio 1 show van de BBC waarin hun nieuwe album Ta-Dah drie uur lang centraal stond.

Gek genoeg krijgt het vijftal in thuisland Amerika bijna geen voet aan de grond, want de edelkitsch glamrock en disco gaat in Europa (met Groot-Brittannië en Nederland voorop) erin als koek. De single I Don't Feel like Dancin' (met daarop een gastrol voor Sir Elton John) werd met gemak een dikke hit en de verwachtingen voor de nieuwe single Land of a Thousand Words zijn hoog gespannen. Na het ijzersterk Lowlands optreden loopt werkelijk iedereen weg met deze maffe Amerikanen: kennelijk óók als je zwanger bent...

Zondag 22 april 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 29,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint dinsdag 5 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.