Ingezonden persbericht


Zondagmiddag 22 april

Superformatie Sinas in Orange Flagship store

Afro latin dancefloor-jazz van Sinas in Orange Flagship store

Den Haag, 28 maart 2007 - De Amsterdamse superformatie Sinas treedt op in de Orange Flagship store in Rotterdam. Op zondag 22 april a.s. van 14.00 tot 16.00 uur zal Sinas met een zeer hoog energielevel Afro latin dancefloor-jazz ten gehore brengen. De muziek van Sinas is geïnspireerd door dance van over de hele wereld en bevat Arabisch getinte melodieën. Jazzy solo's van trompet en saxofoon voeren de boventoon.

De swingende Amsterdamse band staat onder leiding van saxofonist Wouter Schueler die eerder speelde met de New Cool Collective, Cubop City B.B. en Raise The Roof. Gitarist Jan Wouter Oostenrijk van JWO & the rithems off Raï voegt een ruige oosterse sound aan het geheel toe. Toetsenist Andy Birnbaum (bekend van Benny Sings) zorgt voor de spacy klanken. De bassist van Sinas is voormalig Zuco 103-lid Hassie Dune. Het geheel wordt stevig ondersteund door drie slagwerkers: Joost Kroon op drums, Jos de Haas en Frank van Dok op percussie.

Orange presenteert elke derde zondag van de maand in samenwerking met Arrow Jazz FM; Jazz@Orange, een gratis middagconcert in de Orange Flagship store aan de Lijnbaan 54 in Rotterdam (hoek Lijnbaan, Stadhuisplein).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. Muziek is universeel en brengt mensen met elkaar in contact. Orange brengt daarom graag de wereld van muziek dichterbij. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, exclusieve concertregistraties en meer. Naast het op de markt brengen van muziekgerelateerde producten is Orange sponsor van het North Sea Jazz festival, partner van Universal Music en biedt Orange artiesten een podium in de Orange Flagship store.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl