Ingezonden persbericht


NIEUWSBERICHT

Hilversum, 19 april 2007

URBNN OP BEZOEK BIJ WILLY VAN THE OPPOSITES

Willy en Twan van The Opposites verschillen in alle opzichten van elkaar, maar erkennen allebei hun verslaving aan HipHop. Eerder deze week was URBNN op bezoek bij Willy en zijn vader. Daarnaast laat URBNN een portret zien van zangeres Rajae el Mouhandiz en vertelt stand-up comedian Samba Schutte alles over zichzelf tijdens een spelletje twister. Dit en meer is te zien in URBNN op zondag 22 april van 19.00 uur tot 19.45 uur bij BNN op 3.

Voor straf moest hij van zijn leraar een rap schrijven. Dat ging hem makkelijker af dan hij dacht. Willem de Bruin, beter bekend als Willy, bleek talent te hebben voor het schrijven en rappen van teksten en vormt samen met Twan van Steenhoven het rap-duo The Opposites. Een kleine man met rauwe teksten en een grote mond. Hoe trots zal zijn vader zijn?

Volgens Rajae el Mouhandiz krijg iedereen een talent van God en moet je daar zelf iets mee doen. De veelzijdige zangeres heeft het dan ook ver geschopt door haar eigen denkwijze. Zij realiseerde haar eerste muziekalbum Incarnation en bracht het uit op haar eigen label Truthseeker Records. Samen met Raymzter, Chris Hinze en The Band tourt zij momenteel rond met de theatertour Serieuzere Zaken.

Geboren in Mauretanie, opgegroeid in Ethiopie, studeerde in Nederland, maar voelt zich pas echt thuis op het podium. Stand-up comedian en cabaretier Samba Schutte deelt zijn verhaal in zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar. Verslaggever Zarayda confronteert hem aan de hand van een spelletje twister met zijn gemixte achtergrond en de inhoud van zijn show.

URBNN (your BNN) is een programma voor jongeren over lifestyle en entertainment uit de grote stad. Presentator Curt Fortin en panelleden Fernando Halman, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Nabil Aoulad Ayad praten over alles wat er gaande is op het gebied van uitgaan, lifestyle, comedy, tv en muziek.



Ingezonden persbericht