ProRail

Spoorwerkzaamheden tussen Doetinchem en Zevenaar

In opdracht van ProRail werkt aannemer VolkerRail komend weekeinde aan het spoor tussen de overweg Weemstraat in de gemeente Wehl en de Bievanckweg in de gemeente Didam. De werkzaamheden starten op zondag 22 april om 03:00 uur en gaan onafgebroken door tot en met maandag 23 april, 05:00 uur. Om het werk veilig en snel te kunnen uitvoeren rijden er op zondag 22 april de gehele dag geen treinen tussen Doetinchem en Zevenaar. Reizigers worden met bussen vervoerd. De aannemer vernieuwt onder andere de bevestigingsklemmen van de spoorrails en de betonnen vloerdelen van de overweg Weemstraat.

Gevolgen voor het weg- en treinverkeer

Als gevolg van de werkzaamheden zal de overweg Weemstraat vanaf zondag 22 april, 03:00 uur tot maandag 23 april 05:00 uur voor alle wegverkeer tijdelijk worden afgesloten.

Op zondag 22 april rijden de gehele dag treinvervangende bussen tussen Doetinchem en Zevenaar. Reizigers moeten rekening houden met een extra reistijd die kan oplopen tot een half uur. Voor meer informatie over het gewijzigde treinverkeer adviseert ProRail www.syntus.nl te raadplegen. Ook NOS Teletekst pagina 751 geeft actuele informatie.

Â