Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jeugdhelden van weleer komen samen tijdens Dag van de Jeugdhelden

Hielke en Sietse Klinkhamer, Dick Bos, Pietje Bell, Biggles, Arendsoog, Ollie B. Bommel en Tom Poes... wie kent ze niet? Deze jeugdhelden van weleer komen aanstaande zondag samen tijdens de Dag van de Jeugdhelden!

De International Biggles Association organiseert voor de eerste keer de Dag van de Jeugdhelden, om jeugdhelden van toen én van nu bijeen te brengen. Tal van verenigingen, genootschappen, fanclubs en particulieren die gespecialiseerd zijn in het verzamelen en promoten van bepaalde schrijvers, acteurs en (strip-)tekenaars, zullen aan dit evenement deelnemen. Tevens zijn er diverse handelaren aanwezig met een ruim aanbod op het gebied van de bekende jeugdhelden.

Er staat een uitgebreid programma op stapel. Zo zijn er de gehele dag door lezingen en videovertoningen, zijn er exposities rond Star Trek en '20 jaar televisiehelden' door TV Toys en signeren Hans van Oudenaarden en Frank Jonker hun nieuwe Bob Evers stripreeks.

De Dag van de Jeugdhelden vindt plaats op zondag 22 april van 10.00 tot 17.00 uur in sportcentrum Het Blauwe Meer te Dinxperlo. De entree is gratis!

Een ieder die zijn of haar jeugdhelden koestert, zal dus ongetwijfeld een gezellige dag beleven!

Meer informatie is te vinden op www.jeugdhelden.nl.

Noot voor de redactie (