22 april 2007 MINI'S voor KIKA


AMERSFOORT, 20070411 -- Op 22 april 2007 organiseert NewMINIclub.nl de liefdadigheidsrit MINI'S voor KIKA. Deze MINI-rit staat in het teken van de strijd tegen kinderkanker.

NewMINIclub.nl organiseert in samenwerking met diverse bedrijven de MINI'S voor KIKA liefdadigheidsrit. Deze rit zal volledig in het teken staan van de strijd tegen kinderkanker. Door zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) wil NewMINIclub.nl een bijdrage leveren aan de zo dringende strijd tegen kinderkanker.

Op 22 april 2007 verzamelen 150 MINI's zich bij Jan de Jong BMW Amersfoort om vanuit daar een route te rijden door de provincie Utrecht. Met een verfrissende tussenstop bij het Militair Luchtvaart Museum om vervolgens de route te vervolgen tot de eindlocatie, alwaar een liefdadigheidsveiling gehouden wordt. Tot slot wordt bekend gemaakt welk geldbedrag is opgehaald voor stichting KiKa en zal het bedrag overhandigt worden aan een vertegenwoordiger van stichting KiKa. De rit zal LIVE digitaal uitgezonden worden via internet en te volgen zijn op: www.newminiclub.nl.

Leden, enthousiastelingen en bedrijven rijden allemaal mee. Inmiddels hebben er zich 120 new MINI'S en 30 classic MINI'S ingeschreven op www.newminiclub.nl/kika.php. Met een startdonatie van ¤7,50 is de drempel laag. Meer informatie over stichting KiKa is te vinden op www.kika.nl





Rein den Hengst