Persberichten Heuvelrug, 09.15 uur

Utrecht, 22-04-2007

Rijden onder invloed

DRIEBERGEN- Op vrijdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij dronken achter het stuur zat. Omstreeks 22.40 uur werd de 37-jarige man gezien op de Hoofdstraat. Hij werd gecontroleerd en hij rook naar alcohol en moest mee naar het bureau. Op het bureau blies hij 485 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Geslagen

VEENENDAAL- Op vrijdagavond werd een geweldpleger aangehouden. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie de melding dat er gevochten zou worden op het Ronde Erf. Ter plaatse bleek een groep jongens met een aantal andere jongens ruzie had gehad. Een jongen was bedreigd met een mes en een 14-jarige jongen uit Veenendaal had een aantal klappen gekregen. Een 14-jarige verdachte uit Veenendaal werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zwembad vernielers aangehouden

VEENEDAAL- Op zaterdagochtend werden twee mannen na vernieling aangehouden. Omstreeks 03.40 uur kreeg de politie de melding dat er vernielingen werden gepleegd op de Sportlaan. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen het duo, 19 en 22 jaar oud uit Veenendaal, aan bij het zwembad. Zij hadden slangen van een pomp afgehaald en borden omver gegooid. Zij werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.