Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt verkeersongeluk met vier gewonden (2)

Datum: 22-04-2007
Tijd bericht: 10:14
Plaats: Ospel

Het ongeval dat in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op de Venloseweg gebeurde in Ospel en niet in Nederweert zoals in het eerste mediabericht is vermeld. De automobilist die op de linkerweghelft terecht kwam en daar frontaal tegen een auto reed, is een 34-jarige man uit Meijel. De automobiliste die bekneld raakte is een 36-jarige vrouw uit Weert. Bij haar in de auto zat haar 11-jarige zoon en haar 51-jarige echtgenoot.

Politie onderzoekt verkeersongeluk met vier gewonden (1)

Datum: 21-04-2007
Tijd bericht: 01:58
Plaats: Nederweert

De politie onderzoekt een verkeersongeluk dat rond één uur in de nacht van vrijdag op zaterdag plaatsvond op de Venloseweg, waarbij vier mensen lichtgewond raakten.
Een automobilist (leeftijd en woonplaats nog onbekend) reed in de richting van Meyel toen hij om nog onduidelijke redenen op de linkerweghelft raakte. Hij botste daar tegen een auto, met daarin een familie, echtpaar met kind, uit Weert, die in de richting van Nederweert reed. Deze auto sloeg over de kop en kwam op zijn wielen in de sloot terecht. De man en zijn zoon konden zelfstandig de auto verlaten en liepen lichte verwondingen op. De bestuurster van de auto raakte bekneld en moest door de brandweer bevrijd worden. De veroorzaker van het ongeluk kwam met zijn auto tegen de vangrail terecht en raakte ook lichtgewond. De gewonden zijn naar het ziekenhuis in Weert gebracht. De politie doet technisch onderzoek om de precieze toedracht van het ongeval te bepalen. Ze krijgt daarvoor assistentie van collega s van de politie Brabant Zuid-Oost. Ook wordt bij de veroorzaker van het ongeluk een bloedproef afgenomen.