Politie Zeeland


---

O-1509-2007 3 Belgische motorrijders rijbewijs kwijt
Zaterdagmiddag rond 15.15 uur zijn drie Belgische motorrijders hun rijbewijs kwijtgeraakt omdat zij veel te hard reden.
Alledrie reden rond de 115 kilometer per uur over de Provinciale weg in Stavenisse. In totaal zijn ze door een surveillanceauto ongeveer 15 kilometer gevolgd. In die 15 kilometer maakten zij diverse snelheidsovertredingen.

O-1510-2007 Motorrijder gewond
Vanmiddag rond 12.31 is op de Stoofweg in Noordwelle een motorrijder uit Halsteren (leeftijd niet bekend) gewond geraakt.
De man wilde een personenauto inhalen die linksaf sloeg de Smidsweg in. De motorrijder verklaarde niet te hebben gezien dat de bestuurder van de personenauto linksaf ging. De bestuurder van de personenauto betrof een 34-jarige vrouw uit Balen. Over de verwondingen van de motrrijder is nog niets bekend. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Z-1511-2007 Dode man gevonden in Terneuzen
Vanmorgen omstreeks 10.00 uur is, in het water van de Westerschelde, in Terneuzen een dode man aangetroffen door omstanders.
Na onderzoek bleek dat het om een 23-jarige man uit Belgie ging. (Zijn familie is nog niet op de hoogte, vandaar dat ik nog geen plaatsnaam kan noemen) Er zijn geen aanwijzingen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.


---- --