Belgische Federale Overheid


30-03-2007

Infodag over de nieuwe asielprocedure - Programma

Geachte mevrouw, geachte heer,

Het Commissariaat-generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen nodigt u van harte uit op de infodag over de nieuwe asielprocedure.

Deze infodag zal plaatsvinden op maandag 23 april 2007 van 9 tot 17 uur in "The International Auditorium", Koning Albert II-laan nr. 5 in Brussel.

Deze infodag wordt medegefinancierd door het Europees Vluchtelingenfonds.

Programma

Vertegenwoordigers van de Dienst Vreemdelingenzaken, van het Commissariaat-generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen, van de toekomstige Raad voor Vreemdelingenbetwistingen en van de Raad van State zullen de gevolgen van de hervorming van de procedure voor hun instantie uiteenzetten. De dag zal worden ingeleid door het UNHCR, het Hoog Commissariaat voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties.

Na elke toespraak zal er tijd zijn om op de vragen van het publiek te antwoorden.

Alle uiteenzettingen zullen in het Nederlands worden gegeven.

De inkom is gratis maar u bent verplicht zich in te schrijven door vóór 16 april 2007 een e-mail naar klc@ibz.fgov.be te sturen. Gelieve uw naam, voornaam, functie en instelling te vermelden.

"The International Auditorium" is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (in de buurt van het Noordstation en het metrostation Rogier).