Ingezonden persbericht


--------- PERSBERICHT ---------

MCC nodigt bezoekers TeleVisie 2007 uit via Quadia Web TV

Huub Lamers en Fabiënne de Vries komen op het werk langs

Hilversum - Naarden, 3 april 2007 - Mobile Communication Company (MCC) nodigt de potentiële bezoekers voor TeleVisie 2007 uit met een persoonlijke video via Quadia Web TV. Algemeen directeur Huub Lamers en TV persoonlijkheid Fabiënne de Vries komen via internet persoonlijk bij u langs om u uit te nodigen. Quadia maakt tijdens de beurs tevens opnames die na afloop in een Web TV portaal als beursimpressie te zien zullen zijn. MCC gebruikt de Web TV toepassing van Quadia als direct marketing instrument en illustreert daarmee een niet reguliere toepassing van dit medium.

Op maandag 23 en dinsdag 24 april vindt TeleVisie 2007 plaats in de HomeBoxx in Nieuwegein. Dit is dé Nederlandse telecommunicatiebeurs voor dealers en retailers van telefoons, mobiele devices en digitale camera's. Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen, heeft MCC besloten een uitgebreide uitnodigingscampagne op te starten; door middel van html-mailers en uitnodigingen is de doelgroep op de hoogte gebracht van de beurs, data en inschrijfmogelijkheden. In plaats van nabellen of de twee- of drietraps direct marketing mail heeft MCC gekozen om herinneringen via Web TV te sturen.

Voormalig VJ Fabiënne de Vies wijst de lezer op de mogelijkheid scooters te winnen bij een bezoek aan TeleVisie 2007. Algemeen directeur van MCC, Huub Lamers klopt op de monitor van de ontvanger om toch nog even de aandacht te vragen voor de beurs. Beiden komen persoonlijk langs om TeleVisie te promoten. "Dat is de kracht van Web TV!", aldus Lamers. "We zijn koplopers op het gebied van technologie. En dit jaar heeft onze beurs ook focus op WEB 2.0 en leek het ons leuk om de mogelijkheden van het internet in zetten bij het uitnodigen van onze klanten. We hebben contact gezocht met Quadia en zijn zo op dit idee gekomen."

Nico Verspaget, managing director Quadia voegt daaraan toe: "We zien dat video-uitnodigingen en reminders erg succesvol zijn. Ze worden ingezet als onderdeel van een totale campagne, zoals bij MCC. Daarnaast past het in deze tijd, waarin je niet meer opvalt met een standaard mailing. Uit eerdere rapportages blijkt dat binnen MCC's doelgroep zowel het bereik als de response hoger is dan bij standaard print of e-mail uitnodigingen."

Mobile Communication Company (MCC)
MCC Nederland biedt resellers en dealers op het gebied van camera's, telecommunicatie en informatietechnologie complete oplossingen voor mobiele professionals, die behalve hardware en software ook aanvullende diensten, zoals trainingen, omvatten. MCC is de grootste onafhankelijke distributeur van telecommunicatiehardware, mobiele oplossingen en abonnementen in Nederland. Tot het productaanbod van MCC behoren ondermeer mobiele telefoons, Smartphones, digitale camera's, dect-apparatuur en PDA's, inclusief connectivity-, synchronisatie- en navigatieoplossingen van vooraanstaande leveranciers. MCC is gevestigd in Naarden en heeft tevens vestigingen in België en Spanje. Meer informatie is te vinden op www.mccnederland.nl.

Over Quadia Web TV
Quadia is een innovatief Nederlands bedrijf gespecialiseerd in Web TV. Quadia maakt van streaming media een resultaatgericht interactief medium voor live en on-demand uitzendingen. Quadia Web TV wordt in verschillende markten gebruikt voor marketing & sales, communicatie en trainingstoepassingen (e-learning). Quadia levert hiervoor een full-service pakket van conceptontwikkeling, videoproductie, hosting en streaming tot en met uitgebreide rapportage van de gemeten resultaten. De oplossingen van Quadia worden in de ICT sector naast MCC reeds succesvol toegepast door onder andere Exact Software, HP, Oracle, Cognos en Tele2. Meer informatie op www.quadia.nl.