Technische Universiteit Delft

Eerste Health Science & Technology congres
door M&C

Health Science & Technology (HST) is een samenwerkingsverband van TU Delft, Universiteit Leiden, Leids Universitair Medisch Centrum, Erasmus Universiteit Rotterdam en Eramus MC. HST richt zich de integratie van de technologische, biologische en medische disciplines zoals die in Leiden, Rotterdam en Delft beoefend worden. De combinatie van deze disciplines heeft de potentie om tot baanbrekende uitvindingen te leiden op het gebied van nieuwe diagnostica en therapieën, en uiteindelijk bij te dragen aan een betere gezondheidszorg en groeiende economische activiteit.

23 april 2007 | 13:00 uur - 18:00 uur
plaats: Aula TU Delft

Het HST-congres biedt een unieke mogelijkheid aan wetenschappers, medici, technologen en beleidsmakers om interesses uit te wisselen, kansen voor samenwerking te identificeren en contacten met industriële partners te leggen.

Keynote sprekers zijn prof.dr. James Muller, hoofd van het Amerikaanse Center for Integration of Medicine and Innovative Technology (CIMIT), en tevens bekend vanwege zijn aandeel in de Nobelprijs voor de Vrede van 1985, en prof.dr. Dinko Valerio, oprichter van Crucell en Galapagos Genomics. Daarnaast zullen de doelstellingen van HST, een recent ingediend HST onderzoeksvoorstel `Hart in 3D' en een nieuwe HST onderzoeksfonds gepresenteerd worden. In enkele korte workshops bespreken onderzoekers verder de invulling van de diverse HST-werkgebieden.

Meer informatie en aanmelden: www.HSTresearch.nl

Laatst gewijzigd: 05 april 2007