Ingezonden persbericht


Amersfoort, 12 april 2007

PERSBERICHT

Ron Blaauw kookt in lunchroom Terminus De Onthaasting

Amersfoort - Topkok Ron Blaauw kookt op maandag 23 april in lunchroom Terminus De Onthaasting. Samen met de koks van De Onthaasting, die een verstandelijke beperking hebben, zal hij een exclusief 4- gangen diner verzorgen.

De lunchroom tegenover Amersfoort CS heeft vorig jaar het gastkoken geïntroduceerd. Koks als Paul Fagel en Joop Ruijters (winnaar Proef Amersfoort 2005) gingen Ron Blaauw al voor.

Ron Blaauw is eigenaar van Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk a/d Amstel. Dit restaurant is in het bezit van twee Michelin sterren. Ron Blaauw is ook bekend van het initiatief Palazzo in Amsterdam, waar het diner wordt omlijst door acrobatiek, magie en komedie.

Gasten kunnen tijdens het eten zien hoe Ron Blaauw samen met de koks van de Onthaasting het diner bereidt. Het menu is gevarieerd: voorgerecht - pizza met gemarineerde zalm, komkommer en wasabi, tussengerecht - gebakken heilbot met sinaasappel en miso-schuim, hoofdgerecht - gebraden caneton met aubergine, king-boleet en Indische kruiden, nagerecht - proeverij van desserts.

De prijs bedraagt: ¤ 57,50, inclusief wijnarrangement.

Geïnteresseerden kunnen een tafeltje reserveren door een mailtje te sturen naar info@terminusdeonthaasting.nl of door te bellen naar 033 - 462 4787. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Terminus De Onthaasting

Stationsstraat 42 A, Amersfoort

Telefoon: 033 - 4624787

Keuken open ma-vr 10.00 - 19.00

www.terminusdeonthaasting.nl


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Noot voor de redactie -