Stadsdeel ZuiderAmstel Amsterdam


Welzijn ZuiderAmstel zet Vitamine P in om bewoners te activeren

Veel mensen willen wel iets doen, maar weten niet zo goed wat. Of hebben geen idee hoe of waar te beginnen. Om hen hierbij te helpen, biedt Welzijn ZuiderAmstel een gratis Workshop Vitamine P aan. Dit als voorproefje op haar activiteiten voor bewoners in juni, waarmee zij zelf laat zien wat ze voor bewoners doet.

Vitamine P staat voor prettige prikkels die het dagelijks leven van een positieve impuls voorzien. Bijzondere initiatieven, tips, ideeën en wetenswaardigheden vormen de basis. De in de workshop gegeven voorbeelden werken inspirerend. U ervaart hoe simpel het is een ander of uzelf van positieve energie te voorzien. Bijvoorbeeld door iets op een andere manier te bekijken of doen.

Samen bedenkt u tijdens de workshop ideeën om het gevoel van Vitamine P te verspreiden in uw eigen buurt.

De workshops zijn gratis en vinden plaats op maandag 23 april (Rivierenbuurt) en dinsdag 24 april (Buitenveldert) van 19.00 uur - 22.00 uur. Aanmelden kan bij Neeltje de Kler: 020 - 4712655. Doe mee en u gaat gegarandeerd vol ideeën en goede zin naar huis!

Welzijn ZuiderAmstel begeleidt geïnteresseerde deelnemers vervolgens bij de uitwerking en uitvoering van de bedachte plannen.