BedrijfsautoRAI

Iveco lanceert de nieuwe Trakker op de Bauma in Munchen

(4/18/2007)
Iveco zal tijdens de Bauma tentoonstelling het productengamma speciaal gericht op de agrarische en bouw sector tentoonstellen, deze grootste show in Europa voor deze sector zal starten op maandag 23 april te Munchen.
Op de beurs zal onder andere te zien zijn, de nieuwe Daily 4x4 deze lichte bedrijfsvoertuig gebouwd naar de wensen van de off-road transport. De nieuwe Stralis AS, voor het zware weggebruik, in de vormalige uitvoering, gekozen tot Truck of the Year 2003. De dumper Astra RD 32C. Opde Iveco stand staat ook de New Holland W190 graafmachine, welke zijn debuut heeft gemaakt in de laatste James Bond 007 film, deze van Tector voorziene motor en met een cabine die comfort en productiviteit verzekert voor zowel het voertuig als voor de chauffeur. Maar het grote nieuws is de nieuwe Trakker. Iveco heeft ervoor gekozen deze op de Bauma te lanceren. Dit voertuig is ontworpen voor alle mogelijkheden van extreme off-road en onroad werkzaamheden, van 18 tot 72 ton.

De voornamelijke vernieuwing van de nieuwe Trakker is hoofdzakelijk de op de nieuwe Stralis gebaseerde cabine. Wat resulteert in een goede werkomgeving en goed rijcomfort. De nieuwe Trakker is ontworpen om aan de behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen, voornamelijk in termen van productiviteit en veiligheid.

Het nieuwe Trakker gamma is breder dan ooit. Het voertuig is naar de specifieke wensen van de klant en voor de specifieke werkzaamheden samen te stellen. Het Trakker gamma telt 2 motoren varianten (Cursor 8 en Cursor 13) en is te leveren in 2 cabines, de korte cabine Active Day en de slaapcabine Active Time. Iveco heeft op de Bauma een stand die geïnspireerd is op het sponsorschap met het Nationale rugby team uit Nieuw Zeeland, de All Blacks, waarmee Iveco haar waardes deelt: Performance, Vermogen, Betrouwbaarheid, Teamgeest en Engagement. Om de samenwerking tussen de All Blacks en Iveco als Official Global Sponsor te benadrukken, zijn zowel de stand als de Iveco voertuigen in de kleuren zwart met daarop de zilveren Maori tatoeage.