TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 19-04-2007

Televisie
Z@PPSPORT: JOHAN CRUIJFF SPECIAL
Uitzending maandag 23 april
Z@pp op Nederland 3 - 18.00 uur

CRUIJFF VERLEENT EXCLUSIEVE MEDEWERKING
AAN Z@PPSPORT

Voor één keer is Z@PPSPORT te zien op een andere dag en een ander tijdstip. Op maandag 23 april viert het enige echte sportprogramma van de jeugd de verjaardag van Johan Cruijff met een wel heel speciale uitzending. Z@PPSPORT is het enige programma waaraan de levende voetballegende zijn actieve medewerking verleent! In de uitzending:

Ron heeft in het 1-(T)WEETJE een supersnel interview met 'El Salvador'. Wellicht kunnen er weer bijzondere uitspraken van hem worden toegevoegd aan het rijtje "Maar dat is logisch" en "Elk nadeel heb z'n voordeel".

Vaders raken er waarschijnlijk niet over uitgepraat en voor veel kinderen is hij een groot voorbeeld. Wie wil er nou niet net zo goed worden als de grote meester? Voor één jonge voetballer kan die droom dichterbij komen: Johan leert hem in een privéles een pass te geven met 'buitenkant voet', een techniek waar Johan zelf wereldberoemd mee is geworden! Bondscoach Marco van Basten, Ajax-trainer Henk ten Cate en Ajacied Klaas Jan Huntelaar spelen een aantal andere typische 'Johan Cruijff-moves' na!

Natuurlijk is een verjaardag niet compleet zonder cadeau en kijkers van Z@PPSPORT kunnen hem iets geven. Maar omdat Johan zelf alles al heeft, wil hij niets voor zichzelf, maar voor zijn Johan Cruijff Foundation. Met deze Foundation steunt hij sportprojecten voor kinderen met en zonder handicap in Nederland én daarbuiten. In deze speciale uitzending van Z@PPSPORT krijgt Cruijff uit handen van presentator Ron Boszhard een welverdiende cheque overhandigd.

Op 23 april staan vanaf 18.00 uur alle programma's op Nederland 3 in het teken van Cruijff. Z@PPSPORT trapt de avond af met deze speciale uitzending.




TROS