Gemeente Epe


Wegwerkzaamheden week 17 en week 18
Week 17

Datum Plaats Werkzaamheden

Maandag 23 april 2007 Tijdelijke afsluiting van de Hoofdstraat in Epe tussen Emmastraat en Gildeweg. De werkzaamheden zijn het vervangen van een riool-inspectieput ter hoogte van Hoofdstraat nr 108 nabij Restaurant Stern. De afsluiting is gepland van 8.00 uur tot 12.00 uur. De omleiding wordt door middel van borden aangegeven.
Maandag 23 april t/m vrijdag 27 april 2007 Oostzijde van de Weteringdijk vanaf de Geerstraat tot Weteringdijk huis nr. 109 in Vaassen. Aanbrengen grasbetonstenen aan de oostzijde van de Weteringdijk vanaf de Geerstraat tot Weteringdijk huis nr. 109 in Vaassen. Week 18
Datum Plaats Werkzaamheden

Dinsdag 1 mei t/m vrijdag 4 mei 2007 Brakerweg, Epe Aanbrengen grasbetonstenen aan de Brakerweg aan de zijde van de woningen huis nrs. 6. 8.10. vanaf de Eperweg tot en met de kruising Gelriaweg Ledderweg te Epe. Kapelstraat, Epe Aanvang herstraatwerkzaamheden Kapelstraat in Epe, vanaf de Scheperstraat tot en met de Tiendstraat. De werkzaamheden bestaan uit het opnieuw aanbrengen van de bestaande straatklinkers en het vervangen van de straakolken voor de afwatering. De werkzaamheden worden gefaseerd uit gevoerd:


· 1e fase vanaf de Scheperstraat tot Kapelstraat 54 ( tijdsduur 6 werkdagen)
· 2e fase vanaf Kapelstraat 54 tot Kapelstraat nr 24 (tijdsduur 6 werkdagen)
· 3e fase vanaf Kapelstraat 24 tot en met de Tiendstraat (tijdsduur 6 werkdagen) Wegvak Gedeelte

1 Veenweg Papenstraat -
Woesterbergweg

2 Eperweg Brakerweg -
Vegtelarijweg

3 Pastoorsweg
Emsterweg -
Laan van Fasna

4. Laan van Fasna
inrit Brandweer
kazerne Op diverse wegen in de gemeente worden kleine asfalt reparatie werkzaamheden uitgevoerd. Wegvak Gedeelte

1. Zwarteweg vanaf Runnenbergweg -Viskweekweg.


2. Zwarteweg vanaf Runnenbergweg - Zwarteweg hs nr 20 Grootschalig onderhoud

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is het noodzakelijk dat sommige weggedeeltes geheel of gedeeltelijk enkele uren worden afgesloten voor al het verkeer, al naar gelang de duur der werkzaamheden en afhankelijk van de weersomstandigheden. Eventuele omleidingen zullen door borden worden aangegeven.

Als bovengenoemde werkzaamheden langer duren, wordt de afsluiting door middel van borden aangegeven.

Voor vragen en/of klachten tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u terecht bij de heer A. Lokhorst, opzichter van Gemeente Epe of kunt u telefonisch contact opnemen met Gemeente Epe (0578) 67 87 87, afdeling REW.