De Veiligheidswijzer komt er weer aan

Eindhoven, 20-04-2007 o In heel Zuidoost-Brabant wordt vanaf maandag 23 april de Veiligheidswijzer 2007-2008 verspreid. Dat gebeurt huis-aan-huis, bij alle adressen waar geen nee-nee-sticker op de brievenbus zit. De Veiligheidswijzer is een uitgave van de politie, de brandweer, de GHOR en de twee GGDen in deze regio.

Het handzame boekje (het formaat is 20 x 20 cm.) verschijnt éénmaal per twee jaar. Er staan veel tips in over gezondheid, veiligheid en leefbaarheid. Ook bevat het informatie over de hulpdiensten, zoals de gegevens van het dichtstbijzijnde politiebureau en de telefoonnummers en e-mail-adressen van brandweer, GHOR, politie en de GGDen in Zuidoost-Brabant.

Meterkastkaart

Net als twee jaar geleden zit er ook weer een nieuwe Meterkastkaart in de Veiligheidswijzer. Die kunt u uit het boekje halen, invullen, en in uw meterkast of aanrechtkastje hangen. De hulpdiensten weten dan wie ze in geval van nood kunnen waarschuwen.

Ophalen

Mocht er bij u geen Veiligheidswijzer in de brievenbus komen, dan kunt u er één ophalen bij het politiebureau bij u in de buurt. Kijk voor de adressen op deze website, www.politie.nl/brabant-zuid-oost. Binnenkort komen de teksten van de Veiligheidswijzer 2007-2008 ook op deze site te staan.