Transavia

transavia.com partner in McDonald's Stedentripcampagne

transavia.com is een partnership met McDonald's aangegaan voor de McDonald's Stedentrip campagne, die op 23 april a.s. in alle 219 Nederlandse vestigingen van start gaat. Tijdens deze campagne staat iedere week een burger centraal door middel van een koppeling aan een stad, zoals Londen, Parijs en Rome.
Gasten van McDonald's kunnen tijdens de Stedentrip campagne kortingen tot EUR20,00 krijgen op een wekelijks wisselend aanbod aan transavia.com-bestemmingen. Daarnaast maken ze middels een prijsvraag kans op een van de 450 kortingsvouchers, waarmee een bedrag van EUR200,00 kan worden besteed aan transavia.com- vluchten.

Het partnership past in de strategie van transavia.com waarin verrassende acties en innovatieve campagnes een steeds belangrijker rol spelen. Zo presenteerde de luchtvaartmaatschappij afgelopen jaar de eerste billboards die er bij dag anders uitzagen dan s' nachts en wordt sinds enige maanden samengewerkt met een nieuwe online hypotheekverstrekker, waarbij consumenten een deel van de afsluitprovisie retour krijgen in de vorm van reischeques die kunnen worden besteed bij transavia.com.

"Door de opkomst van Internet & ticketless reizen is niet alleen de distributie maar ook het hele verwerkingsproces rond een reis versimpeld. Je hoeft geen apparaat meer op te tuigen om fysieke tickets aan de klant toe te sturen. Dit maakt het eenvoudig om via iedere mogelijke `outlet' reizen te verkopen. Het past bij het ondernemende karakter van transavia.com om die nieuwe mogelijkheden te verkennen en benutten. We mikken daarbij uiteraard op outlets waar de koopstroom het breedst is, alsmede op plaatsen en momenten dat de consument mogelijk geen transavia.com-uiting zou verwachten. De samenwerking met een sterk merk als McDonald's is daarom een logische ", aldus Arian van der Werff, die als Business Development Manager verantwoordelijk is voor deze actie.

De Stedentrip campagne bij McDonald's loopt van 23 april tot en met 3 juni. Winnaars van de prijsvraag worden direct na 3 juni bekendgemaakt.