Voedingcentrum


De nieuwe SMAK is uit!

23 april 2007

Wat zijn verantwoorde traktaties? Wat stop ik in de broodtrommel van mijn kind? Hoe ga ik om met lastige eters? Het zomernummer van SMAK geeft informatie waar ouders van kinderen van 1 tot en met 8 jaar wat aan hebben. Na een groot lezersonderzoek blijkt dat ouders heel enthousiast zijn over dit tijdschrift over gezond eten en bewegen met kinderen. 86% van de lezers wil het blad blijven lezen. 90% van de lezers gaat de keuken in om een recept uit het blad klaar te maken. Uit het onderzoek onder ruim 400 lezers blijkt dat ouders graag veel tips willen om gezond te eten én het gezellig te hebben aan tafel. De redactie is met de suggesties uit het onderzoek aan de slag gegaan om SMAK te vullen met meer recepten, slimme adviezen en leuke artikelen!

Wat het Voedingscentrum betreft wordt dit de zomer van gezond genieten met het hele gezin. Gezonder eten hoeft geen uren te kosten. Maar: iets meer aandacht voor eten zorgt voor eten met meer smaak. SMAK geeft handvatten aan jonge ouders om dit gemakkelijker te maken. Lust je peuter geen groente? Herman den Blijker vertelt in hoe je in een handomdraai haute cuisine maakt van de groente. En: smaakgoeroe Pierre Wind vertelt enthousiast hoe je kids aan het koken krijgt. âDe belangrijkste smaakmaker is emotieâ, zegt hij. Leer kinderen genieten van écht lekker eten door proeven, ruiken, voelen en koken. Paul de Leeuw vertelt hoe bij hem soms de doperwten over tafel vliegen. Daarnaast artikelen over overgewicht bij kinderen, gezond trakteren, de lekkere én gezonde broodtrommel en alles voor een gezellige lange wandeling met het hele gezin.

Gratis bestellen

Het zomernummer van SMAK is gratis verkrijgbaar bij uw consultatiebureau of het schoolgezondheidsteam. Kunt u daar geen exemplaar bemachtigen? Bestel SMAK gratis via de site. Klik hier voor het bestelformulier.