Ingezonden persbericht


PERSBERICHT JEE-O-BIKE RVG34-2007

Sportieve Kids Design Trend

Hippe Jee-O-bike nu ook voor kids

Jee-O-Boy & Girl, een flitsend staaltje nostalgie

WEURT - Op menig Amerikaanse videoclip komt dit fietsje voorbij waarop volwassenen rijden. Een superhippe bike, dé originele voorloper van de vroegere BMX-crossfietsjes met 'bananen'-zadel. Met hoog, verbreed stuur, zodat je als een echte 'biker' op de fiets zit. Vroegere tijden herhalen zich. Welke ouder van nu herinnert zich deze populaire fietsjes niet? Er was vast wel een vriendje of vriendinnetje in de buurt die zoiets had. Jee-O speelt in op deze nostalgische gevoelens van ouders en brengt nu dit model, speciaal voor kids, op de markt onder de nieuwe naam Jee-O-Boy & Girl.

Gebaseerd op hetzelfde concept als de stoere beach cruiser Jee-O-bike: functioneel, hip, nostalgisch en opvallend. Maar dan dus model crossfiets, voor de kleintjes. Glad gestroomlijnd, witte strepen op de banden, extra veel spaken (maar liefst 68) in de design wielen én vering, bij dit model alleen aan de voorkant. Opvallend is ook het stuur van de fiets: breed en hoog uitgemeten. Grotendeels gemaakt van hetzelfde materiaal: ook hier zijn de meeste elementen aan de fiets verchroomd afgewerkt. Werd de Jee-O-bike omschreven als de Mustang uit de jaren '60 vanwege het gevoel, deze Jee-O-Boy & Girl kweekt eenzelfde gevoel bij de crossfiets liefhebbers uit de jaren '70 - begin jaren '80. Het model voor jongens is in de kleur zwart uitgebracht en het model voor meisjes in turquoise blauw. Je glimt en flitst echt letterlijk op de weg. Bovendien doet hij het ook weer net zoals vroeger. Dit maakt hem daarom ook erg geschikt voor kids: je trapt jezelf vooruit zonder versnellingen en je remt jezelf af door de terugtraprem.

Met het voorjaar en zomer voor de deur kan er weer volop gefietst worden. Wie wil er dan niet vrolijk fluitend, met je haren in de wind en de zon in je gezicht, er lekker op uitgaan en samen met de kids een eind gaan fietsen? De straten door, de paden af het bos in, over de dijk naar het water of door de duinen naar het strand. Ben je als ouder ook jong en flitsend en wil je dat graag op je kind overdragen? En krijg je nostalgische gevoelens bij deze kinderfietsjes? Dan is Jee-O-Boy of Girl een echte 'must' voor je eigen kind. Bovendien kunnen deze fietsen erg lang mee, want de kwaliteit van het materiaal is goed en degelijk en het zadel kan een héél stuk omhoog gezet worden. Dus als papa of mama zichzelf niet kunnen inhouden... zouden ze zelf ook een klein tochtje kunnen wagen! Leeftijd v.a. 6 jaar. Verkoopadviesprijs: E 325,--. Voor meer (verkoop)informatie: kijk op website www.jee-o.eu Jee-O-bike is nu ook in zwart en kobalt blauw verkrijgbaar.


*