Ingezonden persbericht


Orange start LookAtMe als video gallery-dienst voor zelfgemaakte videoclips

Geld verdienen als regisseur met Orange

Den Haag, 23 april 2007 ­ Verdien geld met de nieuwe LookAtMe-service van Orange. LookAtMe is een video gallery-dienst waarmee mobiele bellers van Orange hun eigen videoclip kunnen uploaden naar Orange World. Andere bezoekers kunnen deze filmpjes downloaden. Elke keer dat een filmpje wordt gedownload voor 0,30 euro per download, ontvangt de maker van deze content 10 procent van de opbrengst.

LookAtMe is een user generated content-service voor Orange World, de mobiele internetportal van Orange, waarop Orange klanten zich kunnen abonneren. Videoclips die met een mobieltje gemaakt zijn, kunnen per mms verstuurd worden naar een Orange mms Short Code waar deze content aangepast geplaatst wordt op de LookAtMe-site binnen Orange World. Je video kan door iedere Orange World bezoeker voor 0,30 euro gedownload worden. Hoe meer je videoclip gedownload wordt, des te meer de 'regisseur' van de clip kan verdienen.

In tegenstelling tot andere user generated services, zoals YouTube, waarborgt LookAtMe de originaliteit, kwaliteit, stijl en smaak van alle ge-uploade inhoud. In Groot Brittannië is LookAtMe inmiddels een succes. Gebruikers ervaren deze leuke service met originele filmpjes als een waardevolle aanvulling op de mogelijkheid om snel informatie uit te wisselen. Hoe meer gebruikers zich aansluiten bij LookAtMe, des te groter wordt het publiek waaraan je jouw unieke filmpjes kunt laten zien.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten.

Op 31 december 2006 had de France Telecom Group 97,6 miljoen klanten voor mobiele communicatie en 9,7 miljoen ADSL breedbandabonnees. Orange had in Nederland op 31 december 2006 2.047.000 mobiele klanten en 554.000 internetklanten.

In juni 2006 werd Orange het centrale merk voor producten en diensten op het gebied van mobiele communicatie, breedband en multiplay in Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland. Met geïntegreerde producten creëert Orange een wereld zonder technologische barrières waarin consumenten kunnen communiceren waar en wanneer zij dat maar willen.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. En daarom brengt Orange de wereld van muziek dichterbij. Want muziek is communicatie. Muziek wordt alleen maar mooier als je het kunt delen met anderen. Orange vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving waarin zij werkt. Sinds 2003 is Orange daarom partner van War Child, waarvoor zij onder andere de communicatie verzorgt in de voormalige oorlogsgebieden waar War Child actief is.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl