Getronics PinkRoccade

Midoffice Academy

Nieuwegein, 23 april 2007 Persbericht Getronics PinkRoccade introduceert Midoffice Academy

Als eerste in Nederland introduceert Getronics PinkRoccade een Midoffice Academy; een platform met een uitgebreid en divers scala aan cursussen, workshops en seminars die medewerkers van gemeenten in staat stelt de gewenste en noodzakelijke veranderingen te realiseren voor de digitale dienstverlening aan burgers en bedrijven, de zogenaamde âelektronische overheidâ. De Midoffice Academy biedt kennisverrijking en ervaring op het gebied van besturing en management, infrastructuur en systemen, processen en de rol van medewerkers bij lokale overheden.

Lokale overheidsorganisaties zien de wereld van de burgers en bedrijven veranderen. Burgers en bedrijven verwachten in toenemende mate dat een gemeente haar diensten ook via Internet beschikbaar stelt. Zowel de wil om dit te gaan organiseren als de uitdagingen daarbij zijn groot. Daarom presenteert Getronics PinkRoccade de Midoffice Academy. Via de Midoffice Academy ondersteunt Getronics PinkRoccade gemeenten door middel van overdracht van kennis en ervaring.

Voor Getronics PinkRoccade betekent de introductie van de Midoffice Academy het verstevigen van haar positie in de lokale overheidsmarkt en het uitbreiden van haar dienstenportfolio op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT.

De Midoffice Academy is ontwikkeld op basis van gedegen onderzoek onder eigen relaties binnen gemeentelijke instellingen en publicaties van diverse overheidsprogrammaâs die de ontwikkeling van digitale dienstverlening bij gemeenten stimuleren. De Midoffice Academy wordt vanuit vier invalshoeken aangeboden: Besturing & management, Infrastructuur & systemen, Medewerkers en Processen & producten. Ook verzorgt Getronics PinkRoccade een tweedaagse introductieworkshop waarin alle onderdelen kort worden gepresenteerd en het nut en de noodzaak voor de verschillende doelgroepen wordt toegelicht.