Ordina Beheer NV

Ordina Wervingsevenement in Dierenpark Amersfoort

Na een groot succes van het wervingsevenement in Dierenpark Amersfoort en Dierenpark Rhenen in juni en september vorig jaar, heeft Ordina ICT M&C besloten het evenement te herhalen. Daarom nodigt Ordina ICT M&C sollicitanten met partner en/of gezin uit om op 2 juni kennis te maken in Burgers Zoo te Arnhem. Sollicitanten kunnen zich aanmelden met het hele gezin. Op 2 juni hebben de sollicitanten de gelegenheid een kennismakingsgesprek te voeren met één van de managers van Ordina ICT M&C terwijl partner en/of gezin zich vermaakt in het dierenpark.

Op deze dag zijn Business Unit Managers van Ordina ICT M&C aanwezig. Als tijdens het gesprek blijkt dat er wederzijds enthousiasme en interesse is dan worden de sollicitanten uitgenodigd voor een vervolggesprek in Nieuwegein.

Heb jij een vriend, vriendin, kennis of collega in jouw omgeving die je op een informele manier kennis wil laten maken met Ordina, nodig hem of haar uit en verwijs ze naar www.ordina.nl/kennismaken. Via deze weg kunnen zij zich aanmelden voor een leuke en informatieve dag in Burgers Zoo. Uiteraard geldt voor jou, als je iemand aanbrengt een beloning.

Je kunt voor vragen bellen met Recruitment, 030 - 663 8918 of kom langs op C2 in Nieuwegein.