Ingezonden persbericht


Bandwidth.com kiest voor Highdeal Pricing & Rating

Highdeal Transactive(TM) gecombineerd met Salesforce.com biedt topklasse business support systeem

Parijs - 23 april 2007 - Highdeal, mondiaal marktleider in het aanbieden van oplossingen voor pricing en rating, meldt dat Bandwidth.com, een toonaangevende aanbieder van complete zakelijke communicatieoplossingen, heeft gekozen voor Highdeal Transactive® als de best-of-breed billing-oplossing.

Bandwidth.com, een bedrijf dat zowel KMO's als grote bedrijven bedient, heeft na een uitgebreide verkenning de keuze op Transactive laten vallen. Tijdens het evalueren van de marktleidende billing en OSS verkopers, identificeerde Bandwidth.com al snel Highdeal Transactive als de perfecte oplossing voor hun zakelijke wensen.

Het Amerikaanse Inc. Magazine heeft Bandwidth.com uitgeroepen tot de zestiende snelst groeiende particuliere onderneming in de Verenigde Staten. De onderneming drijft de spraak- en data-verkoopinitiatieven aan van enkele van de grootste spelers op de distributiemarkt van telefonietoebehoren, waaronder CDW, Mitel en Allworx. Bandwidth.com onderscheidt zich door hun aanbod van de voornaamste business-class VoIP-oplossingen, waaronder SIP-trunking en gehoste VoIP producten die speciaal ontworpen zijn om een suite aan data en managed netwerkservices te bieden.

"Vanf het moment dat we de mogelijkheden en productarchitectuur van Highdeal onderzochten, beseften we dat het voordeel van een best-of-breed benadering enorm is," zegt Scott Barstow, CTO van Bandwidth.com. "Het biedt namelijk de mogelijkheid om het te combineren met andere topoplossingen zoals Salesforce.com voor Customer Relationship Management (CRM) en Salesforce Automation (SFA). Highdeal Transactive sluit geheel aan op wat wij zakelijk op korte en lange termijn nodig hebben. Bovendien verzekert het ons van accurate en punctuele facturen en is het gemakkelijk in onze bestaande infrastructuur te integreren."

Waar kant-en-klare eindoplossingen voorzien in de basisbehoefte, is een best-of-breed billing-oplossing een vereiste voor marktleiders met meerdere bedrijfsmodellen en een innovatief serviceaanbod. "De keuze voor Highdeal is nu al een succes," zegt Henry Kaestner, CEO van Bandwidth.com. "Wij zochten naar een robuuste zakelijke infrastructuur om in te spelen op de wensen van onze klanten en zakenpartners. Highdeal's pricing en rating mogelijkheden zijn geweldig en een ideaal best-of-breed zakelijk platform."

"Het doet ons genoegen om Bandwidth.com te verwelkomen in onze klantenkring," zegt Camilla Dahlen, President van Highdeal Inc. "Hun team heeft duidelijk visie op de rol die pricing en rating spelen in het succes van de bedrijfsactiviteiten. We kijken uit naar een lange en een voor beide partijen vruchtbare samenwerking."

Scott Barstow van Bandwidth.com en Camilla Dahlen van Highdeal zullen op donderdag 26 april tijdens het Billing & OSS World evenement in Chicago, Verenigde Staten, de sessie presenteren: "Combining SaaS Apps with Internal Apps to Create a Next-Gen BSS/OSS". Wie interesse heeft om Highdeal te bezoeken tijdens het evenement, kan contact opnemen met onderstaand perscontact of langsgaan bij de stand, nummer 706.

About Bandwidth.com
Founded in 1999, Bandwidth is a nationwide communications provider offering businesses advanced Internet, VoIP, network and wireless services. As a single source provider for businesses telecom needs, Bandwidth provides its customers with unparalleled selection, savings and service. The company's unique methodology, experienced team and dedicated customer service, ensures accountability and service superior to that of traditional Internet and VoIP providers. For more information, visit www.bandwidth.com.

Over Highdeal
Highdeal is 's werelds grootste aanbieder van oplossingen voor pricing en rating. Door het leveren van heldere pricing en packaging flexibiliteit gecombineerd met realtime management van transacties, lost Highdeal het billing-probleem in de wereld van de multiservices op. De Yankee Group heeft Highdeal aangemerkt als de snelst groeiende billing en rating ontwikkelaar, uitgaand van het aantal aangekondigde klanten. Met meer dan 170 implementaties in ruim 50 landen, vertrouwen aanbieders van breedband, mobiele en on-demand diensten op Highdeal. Bezoek voor meer informatie www.highdeal.com.

Perscontact
Jan Robijns
Open2Europe
+33 1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com