--------------------------------------------------------------------------
  Nieuw leiderschapsteam van Cybertrust in Nederland biedt buitengewone   
                   professional services mogelijkheden                    
--------------------------------------------------------------------------

Cybertrust biedt Nederland beveiligingsconsultancy en 'managed security services' van wereldformaat Mijdrecht, 23/04/2007

Cybertrust, wereldwijd specialist op het gebied van informatiebeveiliging, maakte vandaag de aanstelling bekend van twee senior executives uit de sector om leiding te geven aan de groeiende bedrijfstak in Nederland. Richard Eve is gevraagd om het Nederlandse team te leiden als onderdeel van zijn uitgebreide rol van manager Noord-Europa voor Cybertrust, en Ralph Moonen zal Cybertrust vervoegen als hoofd 'Professional Services' voor Nederland. Cybertrust staat bekend om de kwaliteit van haar consultants en wordt door haar wereldwijd klantenbestand beschouwd als vertrouwd adviseur.

Richard Eve is twee jaar manager van Noord-Europa geweest, waarbij hij Groot-Brittannië en Scandinavië onder zijn hoede had. Nu zal hij het Nederlandse team gaan aansturen om de groei door te zetten in 'managed security services' en consultancy van Cybertrust in Nederland alsook de verkoop van beveiligingsproducten.

Ralph Moonen, voorheen werkzaam bij KPMG, brengt aanzienlijke leiderschapskwaliteiten en expertise in IT-audit en beveiligingsconsultancy. Ralph was ook medeauteur van een aantal beveiligingstools en geeft les in internetbeveiliging voor de postdoctoraalcursussen in EDP-auditing aan de Universiteit van Tilburg en de Vrije Universiteit van Amsterdam.

"Cybertrust levert uitgebreide en kwalitatief hoogstaande consultancydiensten inzake beveiliging aan heel vooraanstaande klanten in Nederland, met name design en review van beveiligingsarchitectuur, penetratietests en audits. Met de komst van Ralph zullen onze Nederlandse klanten de hoogste kwaliteit in dienstverlening en beveiligingsexpertise blijven krijgen, nu Cybertrust te maken heeft met een uitzonderlijke groei in de vraag naar 'professional services' en 'managed security services' in heel Europa", aldus Richard Eve.

"Ik ben heel blij Cybertrust en haar wereldwijde 'professional services'
-organisatie te vervoegen", zegt Ralph Moonen. "De toewijding van Cybertrust om beveiliging af te stemmen op de 'business' betekent dat we onze klanten helpen de bedrijfsvoering en -continuïteit duidelijk aan te pakken, naast de meer technische vereisten. Dit geeft onze klanten een belangrijk bedrijfsvoordeel."

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Cybertrust
Cybertrust is wereldwijd specialist op het gebied van informatiebeveiliging en levert diensten die kritieke gegevens beveiligen, identiteiten beschermen en klanten helpen voortdurende naleving van de regelgeving aan te tonen. Met hoofdkantoor in Herndon, Virginia, in de Verenigde Staten en meer dan 30 kantoren wereldwijd, is Cybertrust een van 's werelds grootste leveranciers van informatiebeveiliging en wordt erkend als wereldwijd marktleider op het gebied van managed security services. Bezoek www.cybertrust.com voor meer informatie.
Contact:
Sarah Pocock
Cybertrust

+44 208 831 2932
sarah.pocock@cybertrust.com
Sara Buytaert
NewsEngine PR

+32 326 096 47
sara.buytaert@newsenginepr.com

Voor fotomateriaal stuur een mailtje naar sara.buytaert@newsenginepr.com