Gemeente Hilversum

Masterplan Arenapark

23 april 2007
De gemeenteraad van Hilversum heeft in juni 2000 het Masterplan ArenaPark vastgesteld. Het geeft in hoofdlijnen de toekomstige ontwikkeling van het ArenaPark aan. Het ArenaPark is de kantorenlocatie aan de Zuid-oost kant van Hilversum gelegen tussen de spoorlijn Hilversum-Utrecht, Diependaalselaan, Oostereind en de Soestdijkerstraatweg.

Sinds die periode hebben er enkele ontwikkelingen plaatsgevonden die het noodzakelijk maken het plan aan te passen.
De veranderingen hebben vooral betrekking op de behoefte om kleinschaligere kantoorgebouwen te realiseren,
de noodzaak van meer gebouwde parkeervoorzieningen en het gegeven dat er geen verplaatsing van het perron plaatsvindt. Ongewijzigd blijven het uitgangspunt dat er kantoren gerealiseerd kunnen worden en de hoeveelheid vierkante meters kantoorruimte. Ook de mogelijkheid om een hotel, restaurant en congresvoorzieningen te bouwen blijft gehandhaafd.

De gemeente heeft de aanpassing van het Masterplan opgesteld in samenspraak met de grondeigenaar Delta Lloyd en projectontwikkelaar Multi Vastgoed.

Er is een inloopbijeenkomst waar het Masterplan ingezien kan worden en waar een toelichting gekregen kan worden.

Datum: 25 april 2007
Locatie: Kamer van Koophandel Marathon 11 (Arenapark) Hilversum Tijd: Van 16.00 uur tot 18.00 uur

Het Masterplan ligt ter inzage tot 10 mei 2007 bij de centrale balie van de gemeente op het Melkpad 26. Ttijdens kantooruren en donderdagavond kan het plan daar ingezien worden.

Reacties over het Masterplan kunnen gestuurd worden naar de afdeling Projectmanagement Postbus 9900, 1201 GM Hilversum.