Ingezonden persbericht


Qwise presenteert Citrix Presentation Server 4.5 via Quadia Web TV

Amsterdam, 23 april 2007 - Qwise, specialist op het gebied van Server Based en Web Based Computing, heeft een introductiefilm gemaakt over de nieuwe versie van Citrix Presentation Server. Klik hier voor de Web TV presentatie via het Quadia Web TV Portal of ga naar www.qwise.nl.

Citrix Presentation Server 4.5 is kortgeleden geïntroduceerd en biedt nieuwe functionaliteit zoals application streaming, centrale provisioning, monitoring van de eindgebruikerervaring, verbeterde single sign-on en betere ondersteuning van grafische applicaties. Application Streaming is de belangrijkste vernieuwing van Presentation Server 4.5, hiermee is het mogelijk om on-demand applicaties te streamen naar de eindgebruiker.

Naast de reguliere media om klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte te stellen van deze nieuwe versie, is deze keer ook gekozen om het medium Web TV in te zetten. Abram Schermer, Algemeen Directeur van Qwise, licht deze keuze toe: "IT-professionals kunnen nu dankzij Web TV op ieder gewenst moment en ongeacht hun locatie kennismaken met Citrix Presentation Server 4.5. Het portal biedt verschillende interactiemogelijkheden en links voor meer informatie."

De presentatie wordt gegeven door Remco Nijkamp, Citrix Certified Instructor en Senior Consultant bij Qwise. In ruim veertien minuten behandelt Remco een aantal nieuwe features van Citrix Presentation Server 4.5 en geeft hij tips over het gebruik hiervan. Op het portal is verder een aantal documenten opgenomen, waarin aanvullende informatie over features en migratie staat.

Over Qwise
Qwise is een ervaren systemintegrator die gespecialiseerd is in consultancy, implementatie, outsourcing en detachering op het gebied van Server Based en Web Based Computing infrastructuren. Hoog opgeleide en ervaren experts zorgen voor een optimale integratie van diverse systemen met technologieën van onder andere Citrix, Microsoft.NET en SoftGrid. Qwise is het grootste Citrix Authorized Learning Center (CALC) in de Benelux, waar specialisten uit de praktijk hun kennis overdragen en complete certificeringstrajecten verzorgen.

Qwise is gevestigd in Amsterdam en telt 80 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.qwise.nl.

-------