Politie Gelderland-Zuid

Onderzoek naar mishandeling

Nijmegen, 23-04-2007 o De politie is met een onderzoek gestart naar aanleiding van een melding van mishandeling zondagnacht in een horecagelegenheid in het centrum van Nijmegen. Een man zou een vrouw met een glas hebben geslagen. Meerdere surveillance-eenheden gingen er naar toe.

Agenten werden ter plaatse aangesproken door een man, naar later bleek een 32-jarige Nijmegenaar, die verklaarde met een glas in zijn gezicht gestoken te zijn. Een 45-jarige vrouw uit Nijmegen gaf aan met een glas geslagen te zijn. Op basis van het opgegeven signalement zijn politie-eenheden naar de verdachte op zoek gegaan. Die bleek zich even later aan het politiebureau gemeld te hebben en wilde zelf aangifte doen van mishandeling. De man, van 38 jaar uit Groesbeek, werd aangehouden en in verzekering gesteld. De verhoren zijn nog gaande.

Een ambulance heeft de gewonde 32-jarige man naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere medische zorg. De 45-jarige vrouw heeft meteen aangifte gedaan van mishandeling. De politie heeft intussen met diverse getuigen gesproken. Het onderzoek wordt voortgezet. (08)