Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt woninginbraken

Datum: 23-04-2007
Tijd bericht: 16:26
Plaats: Kessel/Panningen/Helden
De politie onderzoekt een drietal woninginbraken die in de nacht van zondag op maandag hebben plaatsgevonden in Kessel, Panningen en Helden.

Van een woning aan de Keverbergstraat in Kessel wist(en) de dader(s) het slot van een buitendeur te forceren. Uit de woning werden de autosleutels van een op de oprit geparkeerde auto, een grijze VW Golf FSI met kenteken 34-NZ-SB, ontvreemd. Buiten openden men de deur van de auto en stalen deze. Verder werd er niets uit de woning ontvreemd.

Uit een woning aan de Schoutenring in Panningen werden tevens de sleutels van een auto ontvreemd. De auto, een grijze Opel Vectra Station met het kenteken 70-NX-KP, werd later meegenomen door de inbrekers. De dader(s) wist(en) de woning te betreden door een deur te forceren. Naast de auto bedroeg de buit een navigatiesysteem, videocamera, enkele mobiele telefoons, enkele portemonnees en twee handtassen met identiteitspapieren.

In dezelfde nacht werd een auto ontvreemd die op de oprit geparkeerd stond bij een woning op de Kampweg in Beringe. Het betreft een paars metalic gekleurde Volkswagen Golf met kenteken DS-SR-33. Deze auto werd later die nacht uitgebrand teruggevonden in het Bovenbos in Helden.

De Politie heeft vooralsnog geen aanwijzingen dat het om één en dezelfde dader(s) gaat, maar sluit dit ook niet uit. Zij vraagt getuigen zich te melden via telefoonnummer (0900-8844 (lokaal tarief).