Politie Zeeland


---


O-1513-2007 Gereedschap gestolen, Lewedorp
Afgelopen weekend zijn twee inbraken gepleegd in bedrijfsauto's. De auto's stonden geparkeerd aan de Deltastraat en aan de Veersemeerstraat.
Uit beide voertuigen werd gereedschap weggenomen. De waarde hiervan is nog niet bekend.

Z-1514-2007 Mannen dringen woning binnen, Terneuzen
De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling die plaatsvond in een woning aan de Bilderdijkstraat.
Zondag rond 00.30 uur werd er aangebeld bij de woning. Een van de bewoners was op dat moment aleen thuis en opende de deur waarna hij gelijk werd mishandeld en bedreigd. Vervolgens drongen een aantal mannen met een getinte huidskleur de woning binnen. Door een van de indringers werd de bewoner op de grond geduwd waarna de anderen vermoedelijk de woning doorzochten. Korte tijd later verlieten zij het pand weer. Of er goederen zijn weggenomen is nog niet bekend. De politie is op zoek naar eventuele getuigen.

Z-1515-2007 Buurman verduistert inboedel, Terneuzen
In zijn woning aan de Chopinlaan heeft de politie maandag rond 04.45 uur een 51-jarige Terneuzenaar aangehouden.
Zijn 60-jarige buurman had in goed vertrouwen de sleutel van zijn woning aan hem gegeven omdat hij een wasmachine aan een mogelijke koper kon laten zien tijdens zijn afwezigheid. De 51-jarige man doorzocht echter het huis van zijn buurman en haalde diverse goederen uit de woning waaronder een computer, dvd's en huishoudelijke apparatuur. De diefstal werd bij thuiskomst door de 60-jarige man ontdekt.

Aanvulling persbericht W-1512-2007
Het slachtoffer is een 49-jarige vrouw. Zij is ernstig gewond geraakt maar verkeert niet in levensgevaar.

O-1516-2007 Bouwmaterialen gestolen, Tholen
Afgelopen weekend zijn diverse ijzeren bouwmaterialen gestolen uit bakken die waren geplaatst bij het nieuwe gemeentehuis in Tholen.
De bakken stonden buiten het hek. De waarde van de weggenomen materialen bedraagt een paar duizend euro.

O-1517-2007 Man overleden na beknelling onder tractor, Scherpenisse
Op de Platteweg is maandagmiddag een 77-jarige inwoner van de gemeente Tholen onder zijn eigen tractor terechtgekomen en hierbij ter plaatse overleden.
Vermoedelijk was de 77-jarige man aan het werk in de buurt van zijn tractor. De tractor is vervolgens uit zichzelf achteruit gereden en in een sloot terechtgekomen waarbij de man bekneld is geraakt. Met behulp van de brandweer is het slachtoffer vanonder zijn tractor bevrijd maar helaas was hij al overleden. Ter plaatse is de weg nog afgezet en de politie is bezig met een onderzoek naar de juiste toedracht van het ongeval.

---- --