Senternovem


Agenda

DustConf 2007 in Maastricht: How to improve air quality

Aanvangsdatum

23-04-2007

Een 2- daagse internationale conferentie in Maastricht

Een praktische aanpak van fijn stof emissies uit stationaire bronnen in de industrie, landbouw en huishoudens.

DustConf 2007
De conferentie richt zich vooral op PM 10 / 2.5 of de inhaleerbare aerosolen en is gericht op informatieverstrekking en praktische methodieken voor emissiereductie van fijn stof. Er zal aandacht worden besteed aan praktische oplossingen en methoden voor implementatie van EU -regelgeving. Ook is er aandacht voor technische oplossingen voor emissiereductie van fijn stof, zowel end-of-pipe als procesgeïntegreerd.

De conferentie is bedoeld voor medewerkers van organisaties betrokken bij de implementatie van de luchtkwaliteitsnormen voor fijn stof. Dit kunnen deelnemers zijn uit de industrie en landbouw, milieutechnische bedrijven, onderzoek en advies, overheid, NGO's en internationale organisaties.

De conferentie wordt georganiseerd door een aantal partners uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De voertaal is Engels.

Voorlopig programma DustConf bekend
Het voorlopige programma bestaat uit 4 presentaties over luchtkwaliteit, beleid en gezondheidseffecten van fijn stof en meer dan 50 presentaties in parallelle sessies over reductie van fijn stof emissies. Daarnaast zullen tijdens de conferentie meer dan 40 posters gepresenteerd worden. Zie voor meer informatie www.dustconf.org .

Meer informatie: www.dustconf.org

Doelgroep

industrie, landbouw, bouw- en sloopafvalverwerking, overheden, gemeenten, bedrijven, adviesbureau's

Locatie

Maastricht

Toegangsprijs

euro 300

Contact

info@dustconf.org

Meer informatie

DustConf (site)
Wijzigingsdatum | 08-02-2007