C/TAC

Totaal aantal pagina's: 2

P E R S B E R I C H T

`s-Hertogenbosch, 23 april 2007

SAP PARTNERSHIPS VOOR CTAC

Ctac N.V., ICT dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen, heeft vorige week het SAP Hosting Partnership verkregen en is benoemd tot Special Expertise Partner voor SAP NetWeaver en voor Duet. "Ctac heeft binnen diverse disciplines laten zien een betrouwbare en professionele partner te zijn", aldus Jeroen van den Eerenbeemt, Director Alliances SAP. "Een constante ontwikkeling van de kennis en dienstverlening heeft ertoe geleid dat Ctac zich momenteel met deze én eerdere benoemingen in een select gezelschap van internationaal opererende SAP partners bevindt."
De status van SAP Hosting Partner wordt verkregen na beoordeling van het niveau van faciliteiten van de datacentra, de structuur van de ondersteuning en het project management, het percentage gecertificeerde medewerkers voor alle SAP-oplossingen en het aantal implementaties. Wil Huijben, Algemeen Directeur Ctac: "Dit partnership bevestigt dat Ctac één van de grootste én beste SAP Hosting dienstverleners is. Door de vergaande specialisatie van onze medewerkers en verdere professionalisering van onze dienstverlening hebben we deze status kunnen behalen."
Voor de benoeming tot SAP Special Expertise Partner NetWeaver is het van belang dat referenties beschikbaar zijn, expertise is bewezen en dat er sprake is van proactieve commerciële activiteiten. Bovendien moeten de werkzaamheden worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers. "Sinds 2004 heeft Ctac een businessunit ingericht, opererend onder de naam Cims, waarbinnen specialisten zich volledig toeleggen op NetWeaver technologie binnen drie focusgebieden: Integration Consultancy, User Productivity en Business Process Management. Door de status van SAP Special Expertise Partner NetWeaver worden de inspanningen van Cims beloond", aldus Huijben.
Ctac zal vanaf heden ook optreden als Special Expertise Partner voor Duet. Duet is de eerste software die gezamenlijk door SAP en Microsoft is ontwikkeld. Deze software stelt organisaties in staat om binnen Microsoft Office informatie op te roepen en uit te wisselen die beschikbaar is via SAP Business Suite applicaties of SAP NetWeaver BI. "Een uniek product met een brede toepasbaarheid dat aansluiting

vindt bij de huidige marktvraag," aldus Huijben. "Veel organisaties zijn bekend met Microsoft Office. De directe beschikbaarheid van SAP via dit systeem zorgt voor verbetering van het beslissingstraject, het vergemakkelijkt processen en reduceert kosten."

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie, integratie en beheer van SAP-systemen en hiervan afgeleide activiteiten zoals systeem upgrades en systeemoptimalisaties. De onderneming is SAP Gold partner en de grootste SAP-reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring behoren ongeveer 200 organisaties in handel en industrie, zakelijke dienstverlening, retail, (semi) overheid en universiteiten.

Ctac had per 31 december 2006 278 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in s-Hertogenbosch (Nederland).

Ctac is genoteerd aan de Eurolist bij Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC