Ingezonden persbericht


Trend Micro introduceert Network VirusWall Enforcer 1200

Nieuwe appliance biedt complete Network Access Control-oplossing voor middelgrote en grote bedrijven

Utrecht, 23 april 2007 - Trend Micro introduceert een tweede-generatie appliance voor Network Access Control (NAC), de Network VirusWall Enforcer 1200. Trend Micro richt zich met de nieuwe appliance op middelgrote en grote bedrijven. Met deze oplossing kunnen supportteams ervoor zorgen dat alle apparaten - beheerde en niet-beheerde, en lokaal en op afstand - voldoen aan beveiligingsregels voordat ze toegang krijgen tot bedrijfsnetwerken. De Network VirusWall Enforcer 1200 is ideaal voor kleinere vestigingen van bedrijven, nevenvestigingen en VPN-netwerken.

Als een van de eerste appliances voor de middenmarkt is de Network VirusWall Enforcer 1200 volledig afgestemd op de prestatie-eisen van dit segment. De appliance biedt onder andere functionaliteit voor het scannen van apparatuur op beveiligingssoftware, kritische patches en actuele updates. De appliance combineert fijnmazige beleidscontrole met automatische wormpreventie. Veel webgebaseerde bedreigingen, zoals wormen en bots, zorgen voor een onmiddellijke besmetting wanneer er verbinding is met het internet. De Network VirusWall Enforcer 1200 zorgt voor directe bescherming door alle netwerkverkeer eerst te filteren en bedreigingen te detecteren en tegen te houden.

De nieuwe appliance van Trend Micro voor Network Access Control is een ideale oplossing voor middelgrote bedrijven. Deze bedrijven beschikken vaak niet over de benodige IT-middelen, maar vereisen toch hoogwaardige functionaliteit en prestaties. Ook willen ze op vaste basis strategisch samenwerken met technologieleveranciers. Trend Micro kreeg in dit 'samenwerking'-verband de hoogste beoordeling van Amerikaanse CIO's in CIO Insight. Dit onderzoek uit 2006 richtte zich op drie kerncategorieën: leverancierswaarde, betrouwbaarheid en loyaliteit. CIO's werd gevraagd naar de manier waarop leveranciers aan verwachtingen voldeden, bedrijfsproblemen oplosten en flexibiliteit en responsiviteit toonden. Trend Micro behaalde een hoge score en was de enige leverancier van contentbeveiliging, die de top 10 behaalde.

De nieuwe appliance is onderdeel van de Network VirusWall-productfamilie en kent een prijsstelling die past bij het marktsegment. In een overzicht van Network Access Control-producten in InfoWorld (februari 2007) behaalde de Trend Micro Network VirusWall Enforcer 2500 de hoogste score. In het artikel 'NAC Smorgasbord: Four Ways to Police the Network' prees InfoWorld de Enforcer 2500 voor de veelomvattende, browsergebaseerde NAC policy managementinterface. Deze vereenvoudigt de configuratie van beleidsregels en biedt beheerders een makkelijk inzetbare optie voor het schoonmaken van eindpunten. InfoWorld noemde ook de integratie met Active Directory en LDAP duidelijke voordelen, omdat beheerders in die omgevingen kunnen differentiëren naar geauthenticeerde en niet-geauthenticeerde gasten en medewerkers.

###

Over Trend Micro, Incorporated
Trend Micro, Incorporated is toonaangevend op het gebied van veilig beheer van content en bedreigingen. Trend Micro, dat in 1988 werd opgericht, voorziet individuen en organisaties in alle soorten en maten van bekroonde beveiligingssoftware, -hardware en -services. Trend Micro, dat zijn hoofdkantoor heeft in Tokio en over vestigingen in meer dan 30 landen beschikt, biedt oplossingen die worden verkocht via wederverkopers, Value-Added Resellers (VAR's) en serviceproviders over de gehele wereld. Bezoek voor aanvullende informatie en evaluatieversies van Trend Micro-producten en -diensten onze website www.trendmicro-europe.com

Trend Micro en het t-ball-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Trend Micro, Incorporated. TrendLabs is een servicemerk van Trend Micro, Incorporated. Alle overige bedrijfs- of productnamen zijn mogelijk handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van de respectievelijke rechthebbenden.



Ingezonden persbericht