Gratis-Post gaat van start


Opticien Pearle geeft de eerste 52.500 enveloppen weg

HEKELINGEN, 20070421 -- Op 23 april 2007 om 9.00 uur is het zover. Iedereen kan gratis gefrankeerde enveloppen tot 20 gram bestellen via de website van Gratis-Post. De eerste actie, die als een pilot wordt beschouwd, duurt 2 maanden en de oplage bedraagt 52.500 enveloppen

Als het aan Stanley Schot ligt, de oprichter van Gratis-Post, hoeven we nooit meer enveloppen en postzegels te kopen. Voor zijn initiatief ontving hij de Innovatie award voor jonge ondernemers van Twinkle, het vakblad voor webwinkeliers.

Zijn idee is even revolutionair als eenvoudig. Gratis post is mogelijk omdat de rugzijde van deze enveloppen gebruikt wordt als advertentieruimte. Het bedrijfsleven sponsort met deze vorm van reclame in feite de post van de toekomst. Naast de advertentieruimte op de enveloppen krijgen de bedrijven ruime aandacht dankzij een uitgebreide reclamecampagne die Gratis-Post verzorgt.

Voor de consument werkt het concept van Gratis-Post als volgt. Men kan per week één pakket van vijf gratis gefrankeerde enveloppen op de website www.gratis-post.nl aanvragen.

Als u meer informatie wilt, neem dan contact op met Stanley Schot, onder telefoonnummer: 06 43221085. Of bezoek vanaf 23-04 de website: www.gratis-post.nl.