Becom en InforsaCom zijn vanaf heden verenigd onder TDM Holdings


NAARDEN / SCHWERTE / NEU-ISENBURG, 20070423 -- De IT system integrators becom en InforsaCom, alsook de nieuw opgerichte consulting- en services groep InDemand hebben zich geschaard onder TDM Holdings N.V. TDM Holdings is een onderneming naar Nederlands recht en heeft haar zetel in Naarden. De directie van TDM bestaat uit Terence Bruyn (CEO), Detlef Linde (COO) en Max Brus (CFO). De drie bovengenoemde divisies hebben ieder een zelfstandig operationeel management.

De becom groep met vestigingen in Nederland, Duitsland en Zwitserland blijft een IT infrastructuur specialist met focus op IBM producten. De InforsaCom groep met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk zal zich als multi-brand system integrator profileren. De gezamenlijke consulting- en services portfolio is in de InDemand groep verenigd.

In het verlengde van de ingezette internationaliseringsstrategie heeft TDM op 6 april 2007 de Nederlandse tak van Comparex Deutschland GmbH overgenomen. Dit bedrijf zal als InforsaCom Nederland B.V. gaan opereren. De onderneming werkt volgens de multi-vendor strategie. Andrew Loedolff blijft Managing Director.

Zelfstandig opererende divisies
"Zelfstandige divisies en heldere doelstellingen karakteriseren de nieuwe structuur van de groepsorganisatie. Naast de uitbreiding van de reseller portfolio van becom en InforsaCom streven wij in de komende tijd naar een duidelijke groei van onze consulting- en services divisie InDemand", zegt Detlef Linde, COO van TDM Holdings. "Bovendien zal TDM Holdings zeker stellen dat de kennis- en productenportfolio van de groepsorganisatie in zijn geheel ter beschikking staat van haar klanten. "

Terence Bruyn, CEO van TDM Holdings: "Hoewel elke divisie haar eigen taken en doelstellingen heeft en autonoom opereert, verbindt ons allen een gemeenschappelijke cultuur van professionaliteit, integriteit en passie. Daarnaast is er een duidelijke overkoepelende visie: Wij willen beproefde en toonaangevende oplossingen bieden voor kwalitatieve, innovatieve en kostenefficiënte IT infrastructuren samen met benodigde consulting- en services diensten."


Over TDM Holdings N.V.
TDM Holdings N.V. is één van de meest toonaangevende en snelst groeiende IT infrastructuur solution partners voor middelgrote en grote bedrijven in Europa. TDM levert innovatieve, hoogrenderende IT oplossingen gebaseerd op "proven technology standards'. Deze oplossingen worden geheel afgestemd op de dynamische behoeften van haar klanten. Het portfolio omvat naast de traditionele IT infrastructuur thema's zowel IT consulting & services, hosting oplossingen, managed services en support oplossingen, als IT Performance indicatoren en IT services portfolio management. Tot TDM Holdings N.V. behoren de becom groep, de InforsaCom groep en de InDemand groep. TDM wordt in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland door 520 hooggekwalificeerde medewerkers vertegenwoordigd. De omzet bedraagt EUR 310 miljoen.

Voor meer informatie: www.tdm-holdings.com