Gemeente Gorssel

Gemeente Lochem organiseert B2B dag

Het gemeentebestuur hecht grote waarde aan goede contacten tussen de ondernemers van Lochem en de gemeente. Daarnaast wil het gemeentebestuur de contacten tussen de ondernemers onderling stimuleren. Waar kunnen we elkaar versterken?

In het kader hiervan organiseert de gemeente Lochem, in samenwerking met organisatiebureau Tip Achterhoek een Business to Business (B2B) dag. De B2B dag vindt plaats op:

Datum: dinsdag 24 april 2007 van 16.00 tot 20.00 uur Locatie: Golden Tulip De Scheperskamp, Paasberg 3, 7241 JR Lochem

Alle ondernemers, ondernemersverenigingen, de industriekring, business- en service clubs uit de hele gemeente Lochem worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag.

Tijdens de B2B dag kunt u:

* andere ondernemers uit de hele gemeente Lochem ontmoeten in een informele sfeer;
* op een gemoedelijke manier netwerken;

* allerlei zaken doen omdat er een grote diversiteit aan ondernemers is;
* vrij kiezen voor deelname aan interessante seminars en workshops;
* op informele wijze contact leggen met de verantwoordelijk wethouders en de burgemeester;
* op informele wijze contact leggen met de bedrijfscontactfunctionaris en de ambtenaren die betrokken zijn bij ondernemerszaken van de gemeente Lochem;
* de bedrijvengids (Business & Shopping in de gemeente Lochem) 2007/2008 in ontvangst nemen;
* genieten van drankjes en een buffet.
Uitgebreidere informatie vindt u hier (zie onderaan)

B2B voor alle ondernemers uit de gemeente Lochem

Het gemeentebestuur hecht grote waarde aan goede contacten tussen de ondernemers van Lochem en de gemeente. Daarnaast wil het gemeentebestuur de contacten tussen de ondernemers onderling stimuleren. Waar kunnen we elkaar versterken?

In het kader hiervan organiseert de gemeente Lochem, in samenwerking met organisatiebureau Tip Achterhoek een Business to Business (B2B) dag. Alle ondernemers, ondernemersverenigingen, de industriekring, business- en service clubs uit de hele gemeente Lochem worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag.

» In de linkerkolom vindt u meer relevante informatie rondom deze dag.

Bent u enthousiast geworden over deze dag, maar u heeft zich nog niet aangemeld? U kunt zich hier direct online aanmelden » Ook bij Tip Achterhoek kunt u zich aanmelden voor deze dag. Dat kan via deze link » Vult u liever een formulier met de hand in, dan kunt u hier het formulier downloaden » U kunt het formulier afdrukken, invullen en verzenden via fax of per post.