Multiscope


Zien we u op TCD2007?

Op 24, 25 en 26 april vindt u Multiscope op TCD 2007, een vakbeurs in de jaarbeurs te Utrecht. Kom naar TCD en ontdek de kunst van het klanten vinden en klanten binden! U mag deze beurs zeker niet missen als u verantwoordelijk bent voor customer services, marketing of e-commerce. Registreer daarom vandaag nog om verzekerd te zijn van een gratis toegangsbewijs.

Kennis maken of bijpraten?

Het is natuurlijk ook de uitgelezen mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met Multiscope of eens lekker bij te praten als u al een bestaande relatie bent. Wij nodigen u dan ook uit om langs te komen en ervaringen op het gebied van online marktonderzoek uit te wisselen en samen te kijken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Tijdens TCD 2007 presenteren wij u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marktonderzoek & panels, website metingen en software voor online marktonderzoek. Natuurlijk hebben wij daarbij een aantal leuke verrassingen in petto voor onze bezoekers.

Gratis toegangsbewijs

U vindt Multiscope in stand 4F006. Een bezoek is gratis na voorregistratie. Uw persoonlijke toegangsbadge wordt u per post toegezonden. Vooraf inschrijven voorkomt wachttijden bij de deur. Start daarom vandaag nog uw gratis inschrijving.

Inspiratie, kennis & contacten

Laat u op deze beurs verleiden tot inspirerende contacten. Ontmoet vakgenoten en relaties, wissel kennis uit door middel van workshops en toets uw visie tijdens congressen. Als u een relatie wilt vinden en binden, moet u een relatie zijn. Díe gedachte staat centraal op TCD en daarom kunt u niet thuisblijven. Het aanbod is zeer divers. Zo kunt u kennis maken met aanbieders op het gebied van marketingtools, internettechnologieën, informatiesystemen, marketingtechnieken, softwareoplossingen, contactcenters, databases en andere instrumenten om klanten te vinden en te binden. En vooral: relaties bouwen.

TCD2007