Martinair

Presentatie Martinair jaarcijfers 2006

Martinair presenteert op dinsdag 24 april 2007 de jaarcijfers 2006 aan de pers in de Johannesburgzaal van het Confio Business & Conference Centre in het World Trade Centre op Schiphol. De aanvang van deze persconferentie is om 11.00 uur, aansluitend wordt een lunch aangeboden. Namens de directie van Martinair zijn President Directeur Arie Verberk en Financieel Directeur Rob de Fluiter Balledux aanwezig.

Hierbij nodigen wij u uit voor deze bijeenkomst. Gaarne vernemen we uiterlijk vrijdag 20 april a.s. of u hierbij aanwezig wilt zijn. U kunt zich per e-mail aanmelden op corpcom@nl.martinair.com. Wanneer u met de auto komt, kunt u deze parkeren in de parkeergarage bij het WTC. Na afloop ontvangt u van ons een uitrijkaart.

Onderstaand treft u de routebeschrijving aan naar het World Trade Centre, Schiphol Boulevard 127, 1118 BG Schiphol-Centrum.

Wij hopen u op 24 april a.s. te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
MARTINAIR

Erik van Doeselaar
Corporate Communication

ROUTE

Vanaf Den Haag/Rotterdam:


· Neem vanaf de A4 de afslag Schiphol

· Volg de borden Cargo

· Aan het einde van de afrit gaat u rechtdoor bij het eerste stoplicht. Dit is de Schipholboulevard. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van het WTC Schiphol Airport.

Vanaf Amsterdam/Utrecht:

· Neem vanaf de A4 de afslag Schiphol

· Volg de borgen Cargo

· Volg daarna de borden Cargo/offices/WTC/Hilton Sheraton.
· Ga direct na het eerste stoplicht rechtsaf. Dit is de Schiphol Boulevard. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage van het WTC Schiphol Airport.

Wanneer u met de trein komt, arriveert u op station Schiphol Plaza. Hier kunt u de borden volgen naar WTC Schiphol.

In het WTC Schiphol staat de route naar de presentatiezaal van Martinair aangegeven.