Ingezonden persbericht


Communicatiebericht: VNU Exhibitions Europe

Uitnodiging Overheid & ICT 2007

Publicatiedatum: 10-04-2007



Geachte redactie,

Van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht Overheid & ICT 2007 gehouden. Deze vakbeurs is uitgegroeid tot het jaarlijks ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de overheid.

Activiteiten
De beurs gaat dinsdag 24 april officieel van start met het seminar 'Het verandervermogen van uw gemeente'. Ineke Schop (programmamanager EGEM), Daan Quakernaat (directeur Firma Quakernaat) en Guill van den Boom (senior manager Ernst & Young) geven ieder vanuit hun eigen achtergrond hun visie op de het verandervermogen van gemeenten. Direct daarop aansluitend overhandigt Van den Boom aan de Nederlandse Vereniging van Gemeenten (VNG) het onderzoek naar de betrokkenheid van de rijksoverheid bij de digitale digitale dienstverlening door gemeenten. Het onderzoek is uitgevoerd door Ernst & Young.

Op dinsdag om 15.00 uur reikt staatssecretaris van Economische Zaken Frank Heemskerk de prijzen uit in het kader van het Actieprogramma Maatschappelijke sectoren & ICT. Kansrijke kleinschalige ICT projecten krijgen van de de overheid financiele steun voor verdere uitrol.

Overheid & ICT kent een uitgebreid programma met presentatiesessies en seminars. Op het e-paviljoen vinden doorlopend workshops plaats. Bekijk hier het totaaloverzicht van activiteiten van Overheid & ICT

Voor een snelle accreditatie verzoeken wij ons onderstaande gegevens te mailen (marijke.althof@vnuexhibitions.com). Per post ontvangt u tijdig voor de beurs uw persoonlijke entreebewijs en persparkeerkaart.

Naam van uw redactie:
Naam:
Adres:
Postcode + plaats:
E-mailadres:

Graag ontvangen u in onze perskamer in de centrale Entree van het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht.

Met vriendelijke groet,

Wim Weijmans
Pers & PR