Programmabureau Advies Overheid.nl
* april

* 24

Beurs Overheid & ICT

Van 24 tot en met 26 april 2007 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de beurs Overheid & ICT (externe site) plaats. U vindt Advies Overheid.nl op het e-overheid paviljoen: dé plek waar u de laatste ontwikkelingen ziet op het gebied van digitaliseren van uw overheidsdienstverlening.

Wat zijn de uitdagingen, welke oplossingen zijn er en wat is de toegevoegde waarde hiervan? Op deze en meer vragen krijgt u het antwoord op het e-overheid paviljoen.

Advies Overheid.nl presenteert samen met EGEM, GBO.Overheid, Het Waterschapshuis, e-Provincies, Kenniscentrum en vele anderen, initiatieven op het gebied van elektronische overheid. En bieden u een overzicht van de meest recente ontwikkelingen.

Met een uitgebreid programma van presentaties en workshops en een informatiemarkt brengen we u op de hoogte. Kennisverdieping en
-uitwisseling staan centraal in het gevarieerde workshopprogramma, dat u concrete handvatten biedt om in uw dagelijkse werk aan de slag te kunnen. Op de informatiemarkt vindt u nuttige praktijkvoorbeelden en maakt u kennis met experts van de programma's die binnen de overheid gericht zijn op digitalisering van overheidsdienstverlening.

Deze beurs is uiteraard ook een ontmoetingsplaats, waar u op informele wijze uw collega's van gemeenten, provincies, waterschappen [optioneel
-zelf toespitsen op eigen doelgroepen] en andere overheidsorganisaties kunt ontmoeten en kennis en ervaringen kunt uitwisselen.

Advies Overheid.nl nodigt u uit voor een interactief en gevarieerd programma. Laat u informeren, motiveren en inspireren om mee te bouwen aan e-overheid. Klik hier voor meer informatie en voor deelname (externe site)
Advies Overheid.nl bouwt mee aan de e-overheid