Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Vrouw van fiets bestolen

Laren, 24-04-2007 o Een 63-jarige inwoonster van Laren op de fiets reed op vrijdag 20 april rond 20.05 uur over het fietspad van de Eemnesserweg toen een fietser haar tegemoet kwam. Achter de fietser liep een jongen die haar aanriep. De vrouw stopte en op dat moment bedreigde de jongen haar met een mes en eiste haar fiets op.

De jongen reed vervolgens weg in de richting van het centrum. De fiets van de vrouw is van het merk RIH en is blauw van kleur. De fiets heeft handremmen en achterop zit een rode fietstas met bloemen.

Signalement: blanke jongen met een normaal postuur tussen de 17 en 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1.90 meter lang, had donkerblond kort haar en droeg een lichte jas en donkere broek.

De andere jongen op de fiets was ook tussen de 17 en 20 jaar oud, had een blanke huidskleur en een normaal postuur en was donker gekleed. Hij reed op een oude fiets. Het is onbekend of deze jongen iets met de diefstal te maken heeft.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het voorval en vraagt ook de genoemde fietser zich te melden. Via het nummer 0900 8844 kan contact worden opgenomen met de politie of met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800 7000.