Siemens

Persbericht

0704.925

Den Haag, vrijdag 20 april 2007

Siemens stelt Lobeco en Solar aan als Approved Distribution Partners voor Fire Safety & Security producten

Siemens Building Technologies te Zoetermeer heeft Lobeco Beveiligingen uit Den Haag en Solar Nederland uit Duiven aangesteld als zgn. Approved Distribution Partners. Het gaat hierbij om advies, verkoop en distributie van de Fire Safety & Security producten van Siemens. Voor de klant betekent dit kwalitatief hoogwaardige producten, geleverd door zelfstandig opererende, competente (regionale) partners, voor een concurrerende prijs.

In een veranderende markt, waar de zelfstandigheid en de kennis van de installateur steeds verder toeneemt, biedt Siemens een partnerprogramma om gezamenlijk met een selecte groep bedrijven de markt te bewerken. Na het volgen van een training vormen deze partners de belangrijke schakel tussen Siemens en de gebruiker/eigenaar. Mede door de goede ervaringen met partners bij Klimaattechniek heeft Siemens Building Technologies haar partnerprogramma verder ontwikkeld en nu ook uitgebreid met Lobeco en Solar als Approved Distribution Partners voor de Fire Safety & Security sector.

Het complete Siemens partnerprogramma omvat:

- Solution Partners voor complete oplossingen
- Approved Distribution Partners voor verkoop- en distributie activiteiten

- Advanced Service Partners voor specifieke installatie- en service-activiteiten

Siemens Building Technologies is een divisie van Siemens Nederland en levert oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, brandpreventie en beveiliging van gebouwen. De divisie maakt onderscheid tussen geïntegreerde maatwerkoplossingen en dienstverlening voor grote, complexe projecten enerzijds én de verkoop van producten en samenwerking met gecertificeerde partners anderzijds.

Nadere inlichtingen m.b.t. het partnerprogramma: Siemens Building Technologies, Paul de Backker
Tel: (070) 333 7978
E-mail: paul.de.backker@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/sbt/partners

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos,
Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.nl
Internet: www.siemens.nl/persinfo