Travel Unie International Nederland N.V.

nieuwe arrangementen in duitsland brochure holland international

Er even tussenuit, Culinair genieten, Familie All Inclusive en Wellness

Rijswijk, maandag 23 april 2007 Holland International, reismerk van marktleider TUI Nederland, heeft een nieuwe editie van de Duitsland brochure uitgebracht. Nieuw zijn de zomerarrangementen die voorin de gids zijn gepubliceerd: Er even tussenuit, Culinair genieten, Familie All Inclusive en Wellness.

Er even tussenuit
Vanwege de reisafstand leent Duitsland zich goed voor korte uitstapjes. Holland International biedt de vakantieganger daarom een brede keuze uit verschillende korte arrangementen; het thema Er even tussenuit bestaat uit acht verschillende drie- en vijfdaagse arrangementen. Zo is er het Vrijetijdsarrangement, waarbij ontbijtbuffet, een glas wijn bij het avondeten, gebruik van de sauna, geurgrotten, belevenisdouche en het zwembad inbegrepen zijn.

Culinair genieten
Op het gebied van culinaire arrangementen biedt Holland International de keuze uit acht verschillende arrangementen, waarbij de verblijfsduur varieert van drie tot zes dagen. Voorbeelden van arrangementen zijn het Gastronomisch arrangement, waarin onder andere een zesgangen galadiner inbegrepen is, en Smullen aan de Rijn met daarin onder andere een vijfgangen gastronomisch candlelight-diner.

Familie All Inclusive
Holland International biedt in Duitsland ook verschillende All Inclusive mogelijkheden, ideaal voor gezinnen met kinderen. In de Duitsland brochure zijn er vier verschillende arrangementen te vinden, zoals de All Inclusive van Sonnenhotel Astendorf in Winterberg. Inbegrepen zijn het ontbijtbuffet, het lunchbuffet of lunchpakket, koffie met gebak in de middag, ijs, alcoholvrije drankjes, bier en huiswijn en het diner in buffetvorm.

Wellness
Lekker ontspannen is mogelijk met een van de vier Wellness-arrangementen van Holland International. Deze driedaagse arrangementen bieden bijvoorbeeld mogelijkheden voor verschillende massages en lichaamsbehandelingen bij thermale baden.